Κυριακή 24 Ιουνίου 2007

Το σέξυ θηλυκό, κουαρτέτο της κλασικής μουσικής! Οι κουκλάρες Bond Girls!

Bond Girls!
Το θηλυκό κλασικό κουαρτέτο!

Κλασική μουσική αξιώσεων

Haylie Ecker το πρώτο βιολί!
Γεννήθηκε στο Perth, στην Australia, έλαβε όμως το πρώτο της δίπλωμα στην κλασική μουσική από το London's Guildhall School of Music and Drama.
Η Gay-Yee Westerhoff, από το Yorkshire της Αγγλίας, είναι το τσέλο του κουαρτέτου και πήρε το πτυχίο της στη μουσική από το Trinity College of Music in London. Η Gay-Yee έχει συνεργαστεί με διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των Primal Scream, Spice Girls, Talvin Singh, Embrace, Sting, Bryan Adams and Barry Manilow.

Η Eos Chater, είναι το δεύτερο βιολί. Γεννήθηκε στο Cardiff της Ουαλλίας και πήρε το πτυχίο της στη μουσική από το Royal College of Music in London. Συνεργάστηκε επίσης με διάφορους καλλιτέχνες όπως The Divine Comedy, Cocteau Twins, Julian Cope, Gabrielle and Mark Knopfler.

Η Tania Davis, παίζει βιόλα, γεννήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και πήρε το πτυχίο της στη μουσική από το Sydney Conservatorium and Postgraduate Diploma in Performance with distinction from the Guildhall School of Music and Drama. Η εργασιακή της εμπειρία περιλαμβάνει συμμετοχή στην Αυστραλιανή κρατική ορχήστρα, στη Συμφωνική του Σίδνεϋ και στη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου.

Bond Fuego


Όλα τα καταπληκτικά βίντεο των κοριτσιών εδώ

31 σχόλια:

Αλεξάνδρα είπε...

Ωραία τα βιντεάκια! Ωραίος και ο ήχος τους. Ούτε που τις ήξερα.

Ανώνυμος είπε...

Best choice
Ο συνδυασμός σέξυ εμφάνισης και ποιότητας είναι ..θανατηφόρος και σίγουρα κερδοφόρος γιά τις δισκογραφικές εταιρείες .
Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ των εταιρειών αυτών έχουν την καταπληκτική ικανότητα , όταν δεν έχουν κάτι καινούργιο και αξιόλογο μουσικά να προσφέρουν(πουλήσουν) στους καταναλωτές , τότε προσφέρουν το παληό (κλασσικό) σε καινούργια συσκευασία και μορφή . Το πείραμα αυτό βρήκε μεγάλη απήχηση με τους DINO , Sarah Brightman και θα είναι το ίδιο πετυχημένο μ' αυτά τα σέξυ κορίτσια .
Σε γενικές γραμμές δε διαφωνώ - μόνο κερδισμένος θα βγει κάποιος ακούγοντας τέτοια μουσική . Άλλωστε , όπως είπαμε , δεν υπάρχει και κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο στους τωρινούς καλλιτέχνες .

char/nan

Ανώνυμος είπε...

*διόρθωση : DIVO όχι DINO

μαριάννα είπε...

@ adiple
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν προβάλλονται τέτοια κουαρτέτα. Εδώ έτσι και τολμήσεις να πεις ότι σου αρέσει ο Φραγκούλης, σε φάγανε.Έχουμε κι ένα φιλότιμο ως Έλληνες πώς να το κρύψωμεν; Εμμονή στο ρεμπέτικο και στο λαϊκό του '12. Και δε λέω καλός και ο Βαμβακάρης, και ο Τσιτσάνης, άριστος κι ο Άκης Πάνου. Αλλά τη μονομανία και το κόλλημα δεν αντέχω. Γκουγκλάρισα τις Μποντ στα ελληνικά και δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά γι αυτές πουθενά! Κι αν ρωτήσεις γύρω σου ο πολύς κόσμος δεν ξέρει καν τους Ιλ Ντίβο!

μαριάννα είπε...

@ char/nan
Και όχι μόνο για τις εταιρείες. Και για τις ίδιες. Κατάλαβαν οι γυναίκες ότι σκέτα τα βιολιά και οι βιόλες τους, θα αναγνωρίζονταν μετά θάνατον μάλλον. Ρίξανε και μερικά γυμνά...Δες εδώ να απολαύσεις! ;)

BioLogos είπε...

οοοοο...στομα κλεινει πριν μπει μυγα...και το λινκ στο γυμνο ηταν το κερασακι.

μαριάννα είπε...

Γεια σου βιολόγε μου! :)))) Δεν έχεις παράπονο. Σας προσέχω τους άντρες. Ποστάρω θέματα που τέρπουν όλες τις αισθήσεις. Λόγω καύσωνος το κάνω. Αντί για άλλο λουτρό σας δροσίζω με οφθαλμόλουτρα! ;)

an205 είπε...

Τώρα μάλιστα μουσικώθηκα (κατά το έπιπλο - επιπλώθηκα και μουσική - μουσικώθηκα)!!!

teiresias είπε...

Κι όμως....τις είχα ανακαλύψει κι έχω ήδη 2 cd τους...Το Bond και το Shine...
Υπέροχο το κομμάτι victory από το πρώτο cd τους.
Μα καλά ρε Γητεύτρια,εμείς σε όλα θα συμφωνούμε;...

Teiresias-kyriaz

Σπύρος είπε...

Καταπληκτικά video και καταπληκτική μουσικη :) ωραιο θεματακι !

Ανώνυμος είπε...

Όντως αυτα τα κορίτσια είναι χάρμα οφθαλμών και αφτιών χιχιχι

Έχω ένα CD τους υπέροχη μουσική και έχω δει και βιντεο κλιπ...

Ανώνυμος είπε...

Όμορφες μουσικές, για τις κοπέλες δεν το συζητάω. Αν και θα προτιμούσα ένα πιο underground ‘βιασμό’ της κλασικής μουσικής, μου αρέσουν αυτοί οι πειραματισμοί. Γητεύτρα ποιος Βαμβακάρης, και Τσιτσάνης,; με Πέγκυ Ζήνα και Ρουβά αναστενάζουν…

μαριάννα είπε...

@ an205
Μα είναι να μη μουσικωθεί κανείς με αυτά τα πλάσματα; Χάρη, γοητεία, τσαχπινιά, συνδυαστικά με ποιότητα, είναι ακατανίκητα! Πολύ καλημέρα σας!

μαριάννα είπε...

@ teiresias
Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνούμε. Σε διαβάζω και πολύ προσεκτικά, απλά ντρέπομαι να σχολιάζω συνέχεια θετικά. Μου φαίνεται και ανούσιο όλη την ώρα να λέμε τα ίδια. Αλλά να ξέρεις ότι αυτά πάνε πακέτο. Αν σου αρέσει το ένα, θα σου αρέσει και το άλλο. Δε γίνεται να ακούς φάντο και Mertens και να μην ακούς βιολιά! Μπράβο βρε κυριαζ! Σε καμαρώνω για πολλά, θέλω να ξέρεις. Καλή βδομάδα!

μαριάννα είπε...

@ LOCKHEART
Να 'σαι καλά αγορίνα! Σου έχω πει ότι πολύ χαίρομαι την ωριμότητά σου! Γενικά μιλάω. Με εντυπωσιάζεις με τα θέματά σου. Φιλιά!

μαριάννα είπε...

@ Trelofantasmeni
Το ήξερα ότι θα σου αρέσουνε τρελιάρικο! Αφού οι μουσικές μας επιλογές είναι πολύ κοντά. Μην πω για τις ταξιδιωτικές! χαχαχαχαχα
Φιλάκια! Καλή βδομάδα!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

ξέρεις ποια μου αρέσει, ε;

μαριάννα είπε...

@ A_NTi
Κι εμένα! Πολύ γουστάρω μουσικούς πειραματισμούς, αρκεί να μην παραβιάζουν βασικούς κανόνες. Γενικά από μικρή, όχι μόνο τώρα, απεχθάνομαι τα σκληρά. Η κλασική είναι το καταφύγιό μου. Μερικοί σύγχρονοι, έχουν κάνει φοβερές δουλειές με απόλυτο σεβασμό. Και τέτοιους πειραματισμούς πως να μην τους επιβραβεύεις;
Για τα ελληνικά, θα σου πω ότι κι εγώ δε θα πάω να γίνω λιώμα στο Μέγαρο, θα τσακίσω και τον Πετρέλη μου ένα βράδυ με την παρέα μου και θα περάσω και τέλεια. Αλλά το κάνω συνειδητά και δεν κινδυνεύω. Αν υπάρχει παιδεία, όλα επιτρέπονται.
Γι αυτό πάντα έλεγα να μπει η κλασική μουσική στα σχολεία. Ο Έλληνας είναι απαίδευτος μουσικά, αν και έχει πολύ ποιοτικά παραδοσιακά ακούσματα και εξαιρετικά καλό αυτί. Είχα πειραματιστεί κάποια χρόνια στην Αθήνα με κλασική μουσική στις μεγάλες τάξεις και είχα εκπληκτικά αποτελέσματα στο σύνολο των μαθητών. Δουλεύαμε έναν έναν τους μεγάλους μουσουργούς. Πρώτα πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του και μετά τα cd´s με τη μουσική του, ένα κάθε φορά, εξηγώντας τους μουσικούς όρους, τι είναι αλέγκρο και τι αντάτζο και μάλιστα σε διάφορες εκτελέσεις από συμφωνικές και όργανα. Επιτυχία 100% . Γονείς και παιδιά, ενθουσιασμένοι. Αν υπήρχε παιδεία μουσική στα σχολεία όλα θα ήταν διαφορετικά. Έχουμε έμψυχο υλικό πολύ καλό. Σχεδιαστές εκπαιδευτικών προγραμμάτων δεν έχουμε. Θύματα της συντήρησης σε όλα, είμαστε...

μαριάννα είπε...

@ σπύρος σεραφείμ

Η Haylie Ecker! Με δεύτερη επιλογή την τσαχπίνα Gay-Yee! Σωστά;

Ανώνυμος είπε...

ght.
Η κλασσική μουσική λειτουργεί περισσότερο σαν άλλοθι στην έλλειψη μουσικής παιδείας - στα ελλην. σχολεία δεν ακούγεται - με εξαίρεση εθν.εορτές - ούτε ο Θεοδωράκης ούτε ο Χατζιδάκης ή ο Μαρκόπουλος (και γενικότερα στα μέσα ενημέρωσης). Εκείνο που λείπει από τα σχολεία μας είναι οι χορωδίες , οι οποίες θα ήταν μιά πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν οι μαθητές την ευρωπαϊκή μουσική και δεν έχω δεί κανένα σύλλογο γονέων ή επιτροπή κατάληψης να θέτει τέτοιο ζήτημα . Όταν δε συμμετέχεις σ' ένα μουσικό άκουσμα δεν μπορείς να το αγαπήσεις .
Τέλος , έχω αρκετές επιφυλάξεις γιά το όψιμο ενδιαφέρον πολλών ελλήνων γιά την κλασσική μουσική . Υπάρχουν πολλοί που υποτίθεται ότι ακούνε Κάλλας ή Παβαρότι αγνοώντας αξιόλογους έλληνες οπερετικούς συνθέτες όπως ο Θεόφραστος Σακελλαρίδης , ο Ν.Χατζηαποστόλου , ο Διον. Λαυράγκας . Σαν λαός έχουμε αντιμετωπίσει με μεγάλη καχυποψία την Ευρωπαϊκή μουσική - ίσως να παίζει ανασταλτικό ρόλο και η Βυζαντινή μουσική παράδοση .

char/man

leila είπε...

συνδυασμος ηχου και εικονας.. καλη αισθητικη και στα δυο.. ωραιο το "παντρεμα των ηχων" .. ειδα και ακουσα βιντεο-κλιπ που μου αρεσε

melomenos είπε...

Εκρηκτικά κορίτσια!

μια παράκληση δεν ξέρω πως να βρώ ένα τραγούδι
θα ήθελα αν μπορείς να μου βρείς έστω και σε mp3 το τραγούδι last tango με τους Εsperanto Rock Orchestra απο τον ομώνυμο δίσκο του 1975
καλή σου βδομάδα

melomenos είπε...

εντάξη για το τραγούδι κατάφερα να το βρώ, καλό σου απόγευμα

BioLogos είπε...

να μας κακομαθαινεις...ξερεις να το κανεις παρα πολυ καλα.Την καλησπερα μου.

μαριάννα είπε...

@ char/man
Δεν αναφέρομαι στους δήθεν και δε θα μας αφορούν. Μιλώ για εκπαιδευτικό σχεδιασμό.

@ leila
Γεια σου κοπελιά! Καλωσόρισες! Κι εμένα αυτό το πάντρεμα μ' αρέσει πολύ. Έχω όλα τα βιντεοκλίπ που κυκλοφορούν, δεν ξέρω αν τα είδες. Και σκηνοθετικά τα βρίσκω άριστα.

@ melomenos
οκ. Όλα καλά... :)
Φιλιά!

cropper είπε...

Τί έχασα αυτό το τριήμερο; Τι οργασμός ήταν αυτός; Πήγα λίγο θάλασσες κι όταν γύρισα βρήκα ... και τί δεν βρήκα.

Αφιέρωμα στο Ιταλικό τραγούδι!
Με όλους τους αγαπημένους (κι από κοντά τον κοντό, τον εύπρεπο, που τά 'χε με την κόρη του Πάουερ, την θεά! Ε, είχε και δυό - τρία - είκοσ'τρία καλά τραγουδάκια και φωνή φωνάρα, για τον Αλ Κακαρίζει λέω).

Βρήκα και μιά ονομαστική τακτική στα σχόλια, αντί για το σχόλιο που περίμενα.

Στη συνέχεια, η μεγάλη μου αδυναμία, ο Fabrizio. Τον βρήκα κι αυτόν και το φχαριστήθηκα. Και την Μίνα και τον Τσελεντάνο. Αλήθεια, πόσους να θυμηθείς και πόσους ν' αφήσεις έξω. Κι ο ίδιος χαμός θα γίνει με το Γαλλικό τραγούδι.

Για να φτάσουμε σ' αυτό το φοβερό βίντεο: ο ΑΦΜ και οι τρεις τίγρεις. Το καημένο το ζωντανό, που θα λέει κι η ange-ta! Μα, πάρα πολύ γέλασα. Μέχρι κι εγώ που δεν καταλαβαίνω από χιούμορ (εκτός κι αν είναι δηλωμένο).

Κι έτσι πέφτουμε στις "σκηνές από ένα γάμο". Τί να πώ; Αιφνιδιάστηκα. Ήταν ένα έργο που με σημάδεψε (η ταινία, το θεατρικό δεν το είδα και ούτε θα άντεχα). Τα υπόλοιπα, όσα σκέφτομαι, τα έγραψες εσύ. Στο ποστ και κυρίως στο σχόλιο. Ευτυχώς. Γιατί, οι σκηνές από δύο γάμους έχουν ένα βάρος αβάσταχτο ... Σιωπώ, κατά τα άλλα.

Ένα συμπλήρωμα με δυο παλιές εκτελέσεις, για χάρη της vain (και όχι μόνο), που χάρηκα κι εγώ.

Τέλος, το αφιέρωμα γι' αυτά τα σεξέγχορδα μποντοκόριτσα. Χάρμα ωτών τε και οφθαλμών!! Ολοκλήρωσα στους εκφραστές (πολύ καλή η νέα εμφάνιση - στα χρώματά μας). Όλα καλά κι η Sarah Brightman καλλίτερη και με το καλλίτερο βιντεο.

Και βέβαια, μέχρι να γράψω αυτό το (πολλαπλό) σχόλιο, έκανες κι άλλο ποστ. Όχι, θα περίμενες. Παιδάκι μου, εδώ έχουμε ζέστη, πολλή ζέστη. Πώς κάνεις έτσι;

Τέλος πάντων, κι εγώ σ' αγαπώ!

:)

A.F.Marx είπε...

Θα συμφωνήσω με τον An205...
Το ρήμα μουσικώνομαι, αποκτά διπλή σημασία με τέτοιες παρουσίες
Μουσικώνομαι
Μουσικώνεσαι
Μουσικώνεται
κλπ
Η βιομηχανία του θεάματος επιλέγει να προωθήσει καλλιτέχνες που διαθέτουν συνδυασμό ταλέντου και ωραίας εμφάνισης. Και το γεγονός αυτό βέβαια έχει την προϊστορία του. Μη ξεχνάμε ότι ακόμα και η Μαρία Κάλλας χρειάστηκε να χάσει 50 κιλά για να γίνει η Divina που έμεινε στην ιστορία.

μαριάννα είπε...

@ cropper
Αν δεν ήσουν από Βόλο, θα ήμουν σίγουρη ότι γνωριζόμαστε. Και δε θα πίστευα ότι είσαι από Βόλο, αν όλη η παρέα σας δεν το επιβεβαίωνε. Απίστευτη αίσθηση, ότι γνωρίζω πολύ καλά τη γραφή σου και εσένα μέσα από αυτήν. Παράξενη πολύ η αύρα μιας γραφής.
Ας είναι. Πάμε στο σχόλιο.
Τη Ρομίνα τη θεωρούσα άχαρη και αντιερωτική. Ουδεμία σχέση με την μάνα της, την υπέροχη Λίντα Κρίστιαν. Στον Τάυρον Πάουερ έμοιαζε, αλλά η θηλυκή του έκδοση έχανε. Αντίθετα ο Αλ Μπάνο, εκείνη την εποχή, ήταν πολύ γοητευτικός. Τι κοντός και τρίχες... κι ο Ναπολέων κοντός ήταν, αλλά τον είχαν ερωτευτεί και τα θηλυκά γατιά της εποχής. Είναι να μη στη βαράει ο άντρας στον εγκέφαλο. Άν σε χτυπήσει εκεί... άστα. Η Ρομίνα ήταν ατάλαντη και ετερόφωτη. Διάλεξε την τύχη του την τύχη της να κάνει, κάνοντάς του τεράστια καλλιτεχνική ζημιά, αφού προσάρμοζε το ρεπερτόριό του στις ανύπαρκτες φωνητικές της δυνατότητες.
Στις σκηνές από ένα γάμο, με μπέρδεψες. Νόμιζα ότι στο ποστ με το Μήπως αγαπιόμαστε, έμεινες για πάντα στο Παράδεισο. Προφανώς χάνω επεισόδια.
Δεν ξέρω αν έχεις δει Αύγουστο Στρίντμπεργκ στο θέατρο. Ο χορός του θανάτου ένα από τα καλύτερα του και μοιάζει αρκετά στις Σκηνές Γάμου του Μπέργγκμαν.
Ένα ζευγάρι για 25 χρόνια βιώνει την απόλυτη κόλαση του γάμου. Τους κρατάει δέσμιους ένα αμοιβαίο μίσος, τόσο σκληρό, που θα 'λεγες ότι τροφοδοτεί τη ζωή τους και τους ενώνει τόσα δυνατά, όσο και ένας ερωτικός δεσμός. Καθημερινά επιδίδονται στο αγαπημένο τους παιχνίδι, που είναι να κατασπαράξουν ο ένας τον άλλον. Όποιος τρίτος μπει ανάμεσά τους, καταντά πιόνι στα χέρια τους και πέφτει θύμα των αψιμαχιών, αφού βγάλει ό,τι κακό έκρυβε μέσα του. Ένα έργο που έχει παιχτεί από ένα πλήθος εξαιρετικών ηθοποιών , τόσο στην Ελλάδα όσο και σ' όλον τον κόσμο. Είχα την ευτυχία να το δω με Παπαμιχαήλ (ανεπανάληπτος στο ρόλο, μοναδικός!) και Νόνικα Γαληνέα (εκπληκτική! πρώτη φορά χωρίς να παριστάνει την Μαρία Αντουανέτα) και με Πουλικάκο (φοβερό επίσης σε ρόλο πιονιού), ανάμεσα σε δύο τίγρεις. Δεν έχω συγκλονιστεί ποτέ περισσότερο από έργο που να αφορά ερωτική σχέση. Όμως στο τέλος ο φόβος του θανάτου, δίνει άλλη εντελώς διάσταση στη σχέση και έρχεται η πικρή ανακωχή του υπό προθεσμίαν χρόνου τους. Συγκλονιστικό και απίστευτα διδακτικό.
Άκουσα ότι ήταν εκπληκτική, ξεπερνώντας και τη Σαρλότ Ράμπλινγκ, η Μπέτυ Αρβανίτη πέρυσι στον ίδιο ρόλο. Δυστυχώς το έχασα.
Χαίρομαι που αγαπάς τέτοια έργα και αντέχεις να τα βλέπεις. Δεν είναι πολλοί οι άντρες που τα καταφέρνουν.
Μουσικά νομίζω συμφωνούμε σε γενικές γραμμές... :)
Θα φτιάξω και τα γαλλικά εν καιρώ. Είμαι σε φάση του φεύγω σήμερα ή αύριο, αλλά με αναστέλλει η ζέστη. Είναι η κόλασή μου. Από μικρή το είχα το πρόβλημα. Πάθαινα θερμοπληξίες, λιποθυμούσα στις παραλίες, για να βάλω ζιβάγκο, θα πρέπει να έχει 40 υπό το μηδέν. Η Ελβετία είναι ο Παράδεισός μου, αλλά δυστυχώς όπου να 'ναι επιστρέφω και δεν ξέρω πως θα το αντέξω. Αυτάααα... Α, το σχόλιο που παραπονιέσαι ότι δεν σχολίασα, το θεώρησα σαν μια προσωπική εξομολόγηση και ένα είδος ευχαριστώ, στη γυναίκα σου, αλλά και αναφορά στην παρέα σας που διαρκεί και είναι κοντά σας. Κάτι σαν υπόθεση οικογενειακή. Αναφέρθηκα όμως στην cropperia τακτική σου σε κάποια σχόλιά μου, τακτική που χρησιμοποιώ κι εγώ, κατά κόρον.

Τέλος πάντων, εγώ να δεις!
:)

μαριάννα είπε...

@ A.F.Marx
Συμφωνώ μαζί σας και δε διαφωνώ με την επιλογή των εταιρειών, όταν αυτό δε γίνεται σε βάρος της ποιότητας.
Γιατί όταν ο καλλιτέχνης είναι καλός, δεν έχει καμιά σημασία η εμφάνιση. Άλλωστε θα πρέπει να είναι τραγικά άσχημος σήμερα για να μην μπορεί να σταθεί. Αν δεις τα κορίτσια αυτά σε καθημερινή εμφάνιση, δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα κορίτσια της διπλανής μας πόρτας. Γι αυτό και επειδή η ομορφιά ανα δεικνύεται πολύ εύκολα σήμερα, συνιστώ στις μικρές να φροντίζουν να καλλιεργούν το μυαλό τους και τη γνώση τους.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

σωστή, όπως πάντα!
φιλί!

μαριάννα είπε...

@ σπύρος σεραφείμ
Το 'ξερα 'γω αστέρι μου ότι έχεις γούστο! ;)
Και πού 'σαι... ξεμπούκωνε κανά καλό όχημα γιατί θέλω βόλτα βραδινή έτσι;
Τσιγαράκι στα φεγγάρια με μουσική... ξέρεις εσύ! Ελπίζω να πάρεις μια έξοδο ε; Φέρνω σοκολάτες. Κι αέρα φρέσκο... Φιλιά!