Τρίτη 28 Αυγούστου 2007

Ζαχόπουλος! Το απόλυτο διεγερτικό! Αν θες να πηδάς αυλή-ταράτσα τρία άλματα το λεπτό, επιχείρησε να κάνεις διάλογο μαζί του!


Χρήστος Ζαχόπουλος. Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Πολιτισμού!
Η χαρά της τηλεθέασης! Σπάει τα μηχανάκια των μετρήσεων και όχι μόνο.
Όλοι τον πήραν με τη σειρά, να τους ανεβάσει την αδρεναλίνη στο Θεό!


Προχθές στην Στάη-Ζαχαρέα! Εχθές έκανε τον Χατζηνικολάου να κλείσει
η φωνή του από τα ουρλιαχτά!

Απόψε έβγαλε εκτός ορίων τον Ευαγγελάτο, την Πυργιώτη, τον Λιαρέλη, τον Δελατόλα!
Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Χαμογελαστός και ήρεμος δεν απαντά σε καμιά ερώτηση, λέει τα δικά του, βγάζει τρελούς τους συνομιλητές του, βγάζει τρελά τα ρεπορτάζ, τα βίντεο, τον κόσμο όλο. Φαντάζομαι θα τον έχει δει όλη η Ελλάδα και ξέρετε για τι πράγμα μιλάω! Κοίταζα πριν το βιογραφικό του στο ΥΠΠΟ, που είναι πλουσιότατο και είδα ότι είναι Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή από το 1997 έως σήμερα.
Αυτός ο άνθρωπος ήταν υπεύθυνος για την επιχείρηση σωτηρίας της Αρχαίας Ολυμπίας!
ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι τον βομβάρδισαν με ερωτήσεις κι αυτός έλεγε τα δικά του.
Απίστευτος!

Δείτε κι εδώ στο Press-gr

37 σχόλια:

Vrakas Kostas είπε...

..Για μενα ειναι..χαζοι αυτοι που του..ανοιγουν παραθυρα!!!
Τι..ευτυχια Θεε μου,που ζω...μακρυαααα!!!
ΥΓ..Τι κρονιος λοφος,τι...κρανιου τοπος!!!
Καλησπερα σου!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή γητευτρια.
Δεν φταίει/νε αυτός/οι…….
Οι συμπολιτευτες……… οι αντιπολιτευτες……..
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.




Γράφω «συνημμένα», δεν θέλω να γεμίσω το μπλογκ σου,
Εδώ σε διαβάζουν νοήμονες άνθρωποι.
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε,,,,,,,,,,,,

habilis είπε...

Aπιθανος ο τυπος ,κλασικη φατσα μπεκρη δεν εχει το κομματοσκυλο ? ....Σημερα ακουγα εναν αλλο ειδικο στην ΤV ,πρεπει να ηταν δασολογος η κατι τετοιο , ο οποιος μας ειπε οτι οταν του χρονου που θα γινει η αφη της Ολυμπιακης φλογας το τοποιο θα ειναι αψογο .Απο τα ειδοι των δενδρων που καηκαν , ο Παυσανιας περιγραφοντας το τοποιο , πουθενα δεν αναφερει την υπαρξη ελατης ταδε και ταδε , αρα η καμερα θα δει ενα τοποιο οπως το περιεγραψε ο Παυσανιας ....Ευτυχως που δεν ηταν επαρκως ποτισμενο το γρασιδι στην κερκιδα του σταδιου γιατι το ριζηκο συστημα του χορταριου εμεινε ανεπαφο και σε 20 μερες το γκαζον θα ειναι τελειο ...Ενα ειναι το προβλημα τους το επικοινωνιακο ,ειναι το μονο που τους ενδιαφερει , ολα τα αλλα επονται..

μαριάννα είπε...

@ vrakas kostas

Σε άλλη περίπτωση θα έλεγα ναι. Αλλά αυτός ο άνθρωπος που έχει τόσο μεγάλη ευθύνη όπως λένε, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς και πού καταλογίζονται ακριβώς οι ευθύνες. Στον Ζαχόπουλο, στον Βουλγαράκη, στον Πολύδωρα, στην Πυροσβεστική;
Για την ιστορία δηλαδή... γιατί για ότι άλλο είναι πια αργά. Απόδοση ευθυνών βέβαια σ' αυτήν τη χώρα δεν παίζει. Θα σου πούν ότι δεν είναι ώρα και ότι το εκμεταλλεύεσαι πολιτικά. Γι αυτό είμαστε στην κατάσταση αυτή...
Μια χαρά είσαι εκεί που είσαι, δε θα πει τίποτα. Πασάς! :)
Καλησπέρα...

μαριάννα είπε...

@ bil karas

Καλησπέρα Μπιλ μου. Αυτό ξαναπέστο. Ότι η ευθύνη είναι δική μας. Και μόλις η μπόρα περάσει, η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Και να λες ότι θέλεις... χώρου φείδου! ;)

μαριάννα είπε...

@ habilis

Α ρε φιλαράκι! Τι καλά που τα λέτε εσείς οι νέοι! Γι αυτό σας πάω με χίλια! Γιατί δεν ξέρετε τι θα πει μασημένα λόγια. Τον δασολόγο που λες, τον άκουσα κι εγώ. Και με το σχέδιο να ξαναγίνει η Ολυμπία όπως την έβλεπε ο Παυσανίας, ομολογώ πως γέλασα...Είναι ικανοί να σου πούνε πως το κάνανε κι επίτηδες για να μοιάζει πιο πολύ στην παλιά!
Άστα... να πάνε!

koulpa είπε...

..Kαι είναι παράνομα τα ναρκοτικά..
Η ενασχόληση με την πολιτική έπρεπε να είναι παράνομη... Δες τι έκανε σε αυτόν τον άνθρωπο... μου θυμίζει καρικατούρα βαρελόφρονα πολιτικάντη (κοματόσκυλο) της εποχής του Σουρή... Μήν τον βρίζετε είναι το παρελθόν και το μέλον μας... απλά κλασικός...:)

Cle Petridou είπε...

Αυτή μούρη είναι είναι ο γενικός Γραμματέας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;;
Αλκοολισμού μήπως;
Με το λεμόνι πάντως… καμία σχέση
Καλημέρα φιλενάδα μου.

drunk tank είπε...

καλημέρα!
δεν θέλησα ποτέ να κρίνω έναν άνθρωπο από τη φάτσα του και μόνο. αλλά όταν άνοιξε και το στόμα...ΤΕΛΟΣ!!!
Γ.Γ.Υπουργείου Πολιτισμού είπαμε; Σύμβουλος επι δεκαετίας του Καραμανλή;
Κι εγώ τι κάνω εδώ; Τρέχω να δώσω βιογραφικό!!!!!

Salento είπε...

... καλημέρα σας κι από μένα, αν υποθέσουμε ότι είναι καλύτερη δηλαδή... θα βγω λίγο οφ, μιας και ήθελα να σχολιάσω λίγο πιο πριν, στο ποστ με τα 69 σχόλια, αλλά δε μου άνοιγαν καν και δυστυχώς δε τα διάβασα... ίσως τα καταφέρω αργότερα... εγώ δε θέλω να πω 'ευχαριστώ' στους δημοσιογράφους... σε καμιά περίπτωση σε αυτούς που σχεδόν 'συντόνιζαν' τις επιχειρήσεις απ' τα δελτία τους... για μια ακόμη φορά ο κοσμάκης, βορά στο βωμό της τηλεθέασης... τους οικτίρουν, τους παρουσιάζουν όλους σχεδόν σαν αγράμματους και κακομοίρηδες... δεν είδα πολλούς να μιλούν για το θάρρος τους και την αξιοπρέπειά τους, ούτε να ευχαριστούν όλους εκείνους που βοηθήσανε... μας δείχναν κυρίως στιγμές όπου οι απελπισμένοι κάτοικοι ξεσπούν εναντίον πιλότων, πυροσβεστών και γενικώς... θέλω να πιστεύω ότι και οι ίδιοι αργότερα, και όταν ξεπεράσουν το ανυπέρβλητο σοκ, θα τα εκτιμήσουν καλύτερα τα πράματα... παιχνίδι των μίντια πάλι πάνω στις πλάτες μας... εκτιμώ όσους δημοσιογράφους βρέθηκαν εκεί, αλλά όχι πια και το επίπεδό τους με τις παροιμιώδεις ηλίθιες ερωτήσεις τους... έλεος, για το πώς μας υποτιμούν άραγε;... αλλά όλοι δεν είμαστε υπεύθυνοι ως λαός;... ποιά συνοχή και ποιά αλληλεγγύη;... μόνοι μας βρωμίζουμε, μόνοι μας καίμε, και χρόνια τώρα ποδοπατάμε ο ένας των άλλο... τώρα άρχισαν οι μνείες για τους 'έχοντες' που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη... ο κοσμάκης που πάλι θα βγει νικητής, δίνοντας από το υστέρημά του, θα περάσει στα ψιλά... αυτό έλειπε να μη χώναν την αχόρταγη χερούκλα τους στην μεγάλη τσέπη τους και τώρα... δεν είναι τίποτα για αυτούς... ο Καραμανλής ματαίωσε το δείπνο στη ΔΕΘ... καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει αυτές τις εκλογές άλλωστε...

Τα σέβη μου, από μια αγανακτισμένη άνεργη, που συν όλων των άλλων, θεωρεί πολύ σοβαρή τοποθέτηση στα πράματα, το να μην ψηφίσει κανέναν τους...

μαριάννα είπε...

@ koulpa

Δεν έχεις καθόλου άδικο koulpa μου. Μα καθόλου. Και το επαληθεύω στον εαυτό μου πρώτη και καλύτερη. Είμαι εθισμένη στην πολιτική, αλήθεια είναι. Αλλά με τα χρόνια κατάφερα να μείνω εκτός κομματικής πολιτικής. Στην παρούσα φάση, με αυτά που γίνονται πνίγομαι. Αν δεν τα βγάλω θα σκάσω. Κι επειδή ξέρω ότι συμφωνείτε πολύ από σας, σας δίνω το ερέθισμα για να εκτονωθούμε και να αγανακτήσουμε παρέα. Όμως όχι μόνο αυτό. Ανοίγουμε τα μάτια μας και ξεκαθαρίζουμε βλέποντας ο ένας μέσα από τα μάτια του άλλου.
Ξέρετε πόσες φορές έχω αλλάξει γνώμη από ενήμερωση που έχει γίνει από τα μπλογκς; Ή πόσα έχω μάθει που δεν ήξερα. Πολυεπίπεδα.
Καλημέρα!

μαριάννα είπε...

@ για την Αρλέτα

Καλημέρα Κλέλια μου! :)
Μέχρι τώρα βρε παιδιά αρνιόμουν πεισματικά να δεχτώ ότι η εμφάνιση σχετίζεται με το περιεχόμενο. Αν και πίστευα ότι εσωτερικά χαραχτηριστικά αποτυπώνονται στην έκφραση μας. Ο στριμμένος άνθρωπος, έχει ρυτίδες με κλίση προς τα κάτω. Ο αγέλαστος το ίδιο. Ο καλοσυνάτος έχει άλλες. Η αγνότητα της ψυχής αποτυπώνεται στο πρόσωπα και δε θα χρειαστεί ποτέ λίφτινγκ, γιατί θα είναι όμορφο. Όμως θεωρούσα ρατσιστικό να συσχετίζω εμφάνιση με χαραχτήρα.
Κι όμως... σχετίζεται. Η αδιαφορία, ο ζαμανφουτισμός, η θρασύτητα, η πρόκληση, όλα βγαίνουν. Αυτός ο άνθρωπος με το να έχει αφεθεί και εμφανισιακά έτσι, δείχνει τη συνολική του στάση ζωής. Και μη σας φανεί παράξενο αλλά έχει υπάρξει και σχεδόν ωραίος ή τουλάχιστον πολύ συμπαθής. Δες τη φωτό στο βιογραφικό του.
Μα η σημερινή εμφάνιση συνδυασμένη με τη συμπεριφορά του και τον απίστευτο σταρχιδισμό που δείχνει, δε σε κολάζει να σκεφτείς ότι το έξω δείχνει το μέσα;

μαριάννα είπε...

@ drunk tank

Ακριβώς έτσι. Είδες πως κολάζεσαι να το συνδυάσεις; Κι όπως είδες κι εσύ κι εγώ σταθήκαμε στην ίδια φράση:

Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Καραμανλή από το 1997 έως σήμερα.

ΑΎΤΟΣ ο άνθρωπος ΑΥΤΟΣ; ΑΥΤΟΣ συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό της χώρας; Την χώρα που πονάμε κι αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο;
ΑΥΤΟΣ ο άνθρωπος ΑΥΤΟΣ, προβάλλει τον πολιτισμό της χώρας; Διεθνώς; Γιατί εκπροσωπεί το ΥΠΠΟ σε μπιενάλε ευρωπαϊκές κτλ.

Άθελά σου δεν κάνεις το συνειρμό «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι;»

melomenos είπε...

είναι άλλος ένας απίστευτος κωμικός!
καλή μέρα να έχεις

Ανώνυμος είπε...

Μα το βιογραφικό του στη σελίδα του υπουργείου πολιτισμού είναι πλουσιοπάροχο και αυτός ο άνθρωπος όπως λέγεται δεν ήξερε τίποτα για την Αρχαία Ολυμπία..?

Τι να υποθέσω ότι είναι fake το βιογραφικό και του το χάρισε η πολιτεία για να πάρει την συγκεκριμένη θέση?

Να υποθέσω μήπως ότι λόγω ηλικίας ξέχασε αυτά που έχει διδαχτεί ?

Να υποθέσω ότι γενικά μας κυβερνούν άσχετοι πάντα και σε όλα τα χρώματα ?

Τρελοφαντασμένη δεν μπορείς να κάνεις υποθέσεις εσύ …άσε να μιλούν οι μορφωμένοι !!!

Και του δίνουν παράθυρα στην TV ? καλά να πάθουν !!!

drunk tank είπε...

μα η ιστορία έχει γράψει ότι οι βασιλείς, ακόμα κι όταν επρόκειτο περί αξιόλογων ανθρώπων, "έπεφταν" εξαιτίας της ανικανότητος των αυλικών και των κολάκων αυτών.
κι αν ο κύριος καραμανλής κοιτάζει τα "αντίπαλα" στρατόπεδα και βλέπει ότι αγωνίζεται δίχως ουσιαστικό αντίπαλο, πρέπει να ρίξει μία ματιά στο δικό του στρατόπεδο και να καταλάβει ότι οι ομάδες χάνουν και από αυτογκόλ.

μελονικος είπε...

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ να κοροϊδεύουμε έναν συνάνθρωπο μας
"λέμε τώρα". Δηλαδή θα θέλαμε να γίνουμε όλοι σαν και αυτόν;;.
Τι φταίει αυτός αν γεννήθηκε έτσι;;.Και τι να κάνουν δηλαδή τώρα; να βάλουν τον Πολύδωρα; Για το Σπηλιοτόπουλο που είναι πιό όμορφος;;;.

μαριάννα είπε...

@ Salento

Αγαπητή φίλη σου απάντησα εδώ

μαριάννα είπε...

@ melomenos

Καλημέρα καλέ μου! Τί κάνει η πονεμένη Μεσσηνία; Θα μιλήσουμε αναλυτικά και γι αυτήν έτσι; Πως καταστράφηκε το θερμοκήπιο της χώρας και μια από τις βασικότερες πηγές εκλεκτού ελαιολάδου και όχι μόνο, όπως είπε πολύ εύστοχα εχθές ο φίλος drunk tank! :))))))

μαριάννα είπε...

@ Trelofantasmeni

Άσε να μιλούν οι ψυχάρες κοριτσάρα και όχι οι μορφωμένοι. Οι ψυχάρες των χωριών έδωσαν μαθήματα ζωής! Κι αν κάτι κερδίσει η Ελλάδα από όλη αυτή την τραγωδία κάποτε, θα είναι ότι το μέλλον της είναι στους αγνούς πολίτες της που διαδάσκουν αυτοθυσία, φιλοπατρία και παλικαριά και να παλουκωθούν κάτω οι διανοούμενοι να νοιαστούν και να δώσουν αξία στην ελληνική λεβεντογέννα ύπαιθρο. Να μην τους πεθαίνουν καθημερινά.
Γιατί ο καμένος κι αν καεί, δεν τον μέλλει.
Μήπως πάντα δεν ζούσαν στα όρια της φτώχειας και της εγκατάλειψης;

Σε φιλώ και σε θαυμάζω για πολλά!
Ξέρεις εσύ... ;)

Μαριλένα είπε...

Γητεύτρια μου, κι εγώ που είμαι μεν στριμμένη από τη μια, αλλά χάχας από την άλλη, προς τα πουν πανε οι ρυτίδες μου;

Αχχχ να επανερχόμαστε σιγά σιγά.
Χτες γελούσα με κάτι που έλεγε η μικρή κι ένιωσα ενοχές.
Ομως, το θέμα δεν είναι η λύπη, αλλά ο αγώνας, έτσι δεν είναι;

Αυτή η "φάτσα μπεκρή" που διαβασα, ήταν απλά, εξαιρετική.

μαριάννα είπε...

@ drunk tank

Ακριβώωωωωωως!!!
Οι συμβουλάτορες, οι παρατρεχάμενοι, οι χοντρομαλάκες, που λέγαμε και προχθές με τον Αρτουά. Μάστιγα. Και για τους πολιτικούς και για τον τόπο.
Γι αυτό οι πολιτικοί που είχαν μια σωστή γυναίκα ή έναν σωστό σύμβουλο, μεγαλούργησαν. Ήταν όμως ελάχιστοι, αν ανατρέξουμε στην ιστορία.
Συνήθως οι σύζυγοι, οι ερωμένες που τους έριχναν δίπλα οι αντίπαλοι και οι συμβουλάτορες, ήταν ιντριγκαδόροι, σπιούνοι και ύπουλοι προδότες.
Γι αυτό οι Αρχαίοι Έλληνες που είχαν υψηλό επίπεδο πολιτισμού και το μυαλό τους ήταν πολύ μπροστά, πολιτικά συζητούσαν μόνο με τις εταίρες. Όχι με τις συζύγους. Πόσο μάλλον με τις παλλακίδες... ;)

μαριάννα είπε...

@ μαριλένα

Μαριλένα κι εγώ, να 'ναι καλά ο habilis και η Κλέλια, λύθηκα στα γέλια...
Με το «φάτσα μπεκρή» του habilis και την γλαφυρότατη έκπληξη της Κλέλιας «Αυτή η μούρη είναι είναι ο γενικός Γραμματέας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;;;
Αλκοολισμού μήπως; »

Αφού ρε σεις, αν δεν ταιριάζαμε δε θα συμπεθεριάζαμε. ;)

Αν είσαι ξινή και γελάς πολύ, κουκλάρα γριούλα θα είσαι. Η κακία χαράζει άσχημα και η ψυχική μιζέρια, ο φθόνος για όλους και όλα κι άλλα τέτοια ωραία συναισθήματα.

Επίσης ξέρεις πού αλλού βγαίνει ο χαραχτήρας και τα απωθημένα, τα κρυφά καλά κρυμμένα; Σε περιπτώσεις αλτσχάιμερ και εγκεφαλικών.

Χτυπιόμουν στο γέλιο, Θε μου σχώρα με με κάτι γιαγιάδες, ογδόντα τόσο, που το τι σεξουλιά τρελή βγάζανε στα παιδιά τους μπροστά και στους γιατρούς, όταν τα χάνανε, είναι απίστευτη. Έχω ζήσει περιστατικά με αξιολάτρυετες γιαγιάδες και παππούδες φιλενάδων μου και γνωστών, που είναι ασύλληπτα.

Και που εμείς τους πειράζαμε με ερωτήσεις εκμαιεύοντάς τους ανομολόγητους πόθους και καημούς και διηγήσεις ξεκαρδιστικές, τύφλα να 'χει ο καλύτερος συγγραφέας...

Η μαμά μιας φίλης της μάνας μου, έπαιρνε όλα τα εσώρουχα και τα κορμάκια της εγγόνας και γινόταν του κακού χαμού, για να τα φορέσει λέει τη νύχτα που θα 'ρθει ο Αντωνάκης, πεθαμένος εδώ και σαράντα χρόνια... και ήθελε να τη βρει σέξυ! Όχι δεν ήταν σύζυγος ο Αντωνάκης. Ο σύζυγος ήταν ο Παναγιωτάκης, πεθαμένος κι αυτός χρόνια! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

μελονικος είπε...

Έχουν δίκαιο όσοι μου λένε πως το χιούμορ μου είναι «αν υπάρχει» δυσνόητο και αιρετικό. Όμως θέλω να σου επισημάνω κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Ίσως πιο σοβαρό και από τα καμένα δάση , σπίτια, ανθρώπους. Και μόνο που κάποιοι σκέφθηκαν για να δικαιολογήσουν το κόμμα τους να διαδώσουν πως μπροστά στο κομματικό συμφέρον μπορείς να κάψεις τη χώρα σου, και ότι αυτό κάνει μια μερίδα ανθρώπων,
Δείχνει πως αντιμετωπίζουμε μια φασιστική απειλή άνευ προηγουμένου.
Σε συνδυασμό με τον όρο «ασύμμετρη απειλή» μπορούν να καταργήσουνε όλες τις ελευθερίες μας.

μαριάννα είπε...

Πριν λίγο μου ήρθε ένα μέιλ από μια φίλη, από αυτά τα ομαδικά που τα γράφουν και τα στέλνουν οι χιουμορίστες, με τίτλο:

«Να τι να σταυρώσεις!»

Κι έφριξα. Τ' ομολογώ. Ξέρει κανείς είναι αληθινό; Ή πλάκα κάνει;

Αν είναι αληθινό, είναι η απόλυτη απαξίωση της πολιτικής και είναι άξιοι της τύχης τους, οι σταυροδότες τους! Εμείς τί φταίμε;

ανεστης είπε...

Τι έγινε το blog της Γητεύτριας; τι την έκανες παλιοθήλυκο, που την έχεις κρύψει;

Είδες που η πολιτική είναι στο αίμα σου και τόσο καιρό καμώνεσαι πως δεν ασχολείσαι;

Καλό μας Χειμώνα Μ. Μεταφορικά και κυριολεκτικά, εδώ που μας έφτασαν.

μαριάννα είπε...

@ ανεστης

χαχαχαχαχαχα! Επιτέλους γύρισες; Δόξα την Τύχη!!! Να πάρεις σκυτάλη, να ξαναβρώ τον εαυτό μου ρε αγόρι μου. Εσένα υποκαθιστούσα... ;)

Καλωσόρισες μάτια μου! Ελπίζω να ξεκουράστηκες!

Τα υπόλοιπα έχουμε καιρό να τα πούμε. Έλλειψες λίγο κι έγιναν τόσα πολλά.

Ας ευχηθούμε Ανέστη μου να είναι χωρίς πολλά βάσανα ο Χειμώνας! Το καλός... χλωμό, πολύ σωστά λες.

Σε φιλώ. Πολύ χαίρομαι που ήρθες!!!
Πολύ όμως!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά γιατί σας κάνει εντύπωση ο συγκεκριμένος τύπος; Τι διαφορά έχει απ' όλους τους άλλους που ήταν στη θέση του; απ' όλους όσους θα έρθουν μετά απ' αυτόν; Τι περιμένατε να ακούσετε;

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτή η "συμμορία" συμβούλων του εκάστοτε Πρωθυπουργού ή Υπουργού αποτελούν τη μεγαλύτερη στρέβλωση του δημοκρατικού πολιτεύματος . Ενώ δεν εκλέγονται από το λαό έχουν εξουσία μεγαλύτερη από τον κάθε βουλευτή γιά να μην αναφέρω ότι καθορίζουν ακόμη και τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου (παραβλέπω τους μισθούς και άλλες παροχές που απολαμβάνουν χωρίς να λογοδοτούν σε κανένα όργανο της πολιτείας )

char/man

cropper είπε...

Νά 'μαστε πάλι εδώ, Γητεύτρια!

Αλλά, σε θερμοπαρακαλώ, κάνε ένα νέο post. Ό,τι νά 'ναι. Ακόμα και με Πετρελή. Αυτή η αντιαισθητική μουτσούνα του Υπουργείου Εκβαρβαρισμού δεν αντέχεται. Θα πηδήξω...

γιάννης φιλιππίδης είπε...

Ευτυχώς, γλίτωσα από την πολλαπλή ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το «φρούτο». Σ’ εμπιστεύομαι και δε θα τον αναζητήσω ούτε αλλού. Αρκετός πόνος αληθινός για να ασχολούμαστε με τα κομματικά σούργελα του ενός και τ’΄αλλουνού. Αρκεί.

γλυκιά καληνύχτα

μαριάννα είπε...

@ A_NTi

Μας κάνει εντύπωση Άκη μου, ότι εξ' αιτίας του κάηκε η Ολυμπία! Γι αυτό τον συζητήσαμε. Κατά τα λοιπά, σιγά μην είχαμε όρεξη να ασχοληθούμε με τις... αξιοκρατικές επιλογές των πολιτικών! Εσείς τί κάνετε βασανισμένα μου;

μαριάννα είπε...

@ char/man

Κοίτα που συμφωνούμε! Θα καεί κανας φούρνος. :)
Ακριβώς. Ανήκουν στην κατηγορία του παρά-, πως λέμε παράσιτο, παρατρεχάμενος, παρατράγουδο... κτλ.
Αν ξέρανε οι υπουργοί τι ζημιά τους κάνουνε... θα πετούσανε έξω τους μισούς σαν τον Μαυρογιαλούρο!

μαριάννα είπε...

@ cropper

Βαρβατίλα μύρισε το μπλογκ... Άκου θα πηδήξει!!! Ανανεωθήκαμε βλέπω στις διακοπές! Τί βότανα σου έδωσε ο γούφας μάτια μου; Έτσι πηδάτε καλέ εσείς οι Βολιώτες, με θέα Ζαχό;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλωσόρισες μάτια μου! Πέρασες καλά;
Φιλιά πολλά!

μαριάννα είπε...

@ Γιάννης Φιλιππίδης

Καλώς το μου! Εσένα είναι και στο Υπουργείο σου ε; Σκέψου να πας για συνεργασία... ;)
Να ζητήσεις επιχορήγηση ας πούμε για μια παράσταση αξιώσεων...

Φιλιά πολλά!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Τι άλλο να κάνουμε εκτός από το να γλύφουμε τις πληγές μας; Οι περισσότεροι δεν έχουν συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει γίνει εδώ γητεύτρια. Η Ηλεία τελείωσε..

μαριάννα είπε...

@ A_NTi

Eίδα το αφιέρωμα του Αντέννα που πέταξε εχθές με το ελικόπτερο, πάνω απ' όλη την Ηλεία, κι έφριξα. Ασύλληπτη η έκταση της ζημιάς. Τι να πω βρε Άκη μου... ότι να πω κοινότοπο και άχρηστο θα 'ναι.
Το μόνο αισιόδοξο είναι ότι οι άνθρωποι είναι δυνατοί και με θέληση και αν παρθούν σωστά μέτρα, τα οποία δε θα ξεχαστούν όμως μετά τις εκλογές, πιστεύω ότι θα συνέλθουν. Ανεπανόρθωτο είναι ο θάνατος. Ακόμα και η οικολογική καταστροφή... ίσως με φροντίδα ιδιαίτερη και συνεχή, να μειωθεί.