Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007

Οδός Ονείρων...κυριολεκτικά! Ένας μαγικός χώρος μουσικών απολαύσεων και παρέας! Ένα site, δώρο γιορτών!



Η καλή νεράιδα της μουσικής που μ' αγαπάει, σκέφτηκε να μου κάνει ένα δώρο μέρες που είναι. Μεταμορφώθηκε σε tinuviel και μου έδειξε την «Οδό Ονείρων» !!!
Πάτησα λοιπόν το λινκ και... βρέθηκα με τη μία στον Παράδεισο! Δεν ξεκολλάω από 'κει!
Δεν χορταίνω να διαβάζω τις παρουσιάσεις των μελών, που είναι φτιαγμένες με τόσο μεράκι και τέτοια αγάπη στην καλή μουσική, που εντυπωσιάστηκα αληθινά.
Ένας χώρος με άψογη δομή, υψηλή αισθητική, ευγένεια, ποιότητα κι ένα λειτουργικό, παρεΐστικο φόρουμ, σε κάνουν να μη θες να φύγεις με τίποτα.
Επειδή ξέρω ότι οι περισσότεροι φίλοι μου αγαπούν τη μουσική, σας γνωρίζω αυτόν τον εκλεκτό χώρο και είμαι σίγουρη ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου και ακόμα πιο σίγουρη, ότι θα ξοδέψετε πολλές ώρες εκεί. Θα βρείτε από καινούριες μουσικές, μέχρι κάποιες που δεν κυκλοφορούν καν. Δεν θα ξέρετε τί να πρωτακούσετε. Ειλικρινά.
Εύχομαι στους φίλους-μέλη της Οδού Ονείρων, να έχουν πάντα το ίδιο κέφι και το ίδιο μεράκι να μας χαρίζουν τις μουσικές ομορφιές που επιλέγουν. Τους απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για τη δουλειά που κάνουν και θέλω να τους εκφράσω το θαυμασμό και την εκτίμησή μου, γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά το κόστος αυτών των παρουσιάσεων από άποψη χρόνου.
Καλές γιορτές λοιπόν αγαπητοί φίλοι της Οδού Ονείρων... καλά ταξίδια μουσικά και θα μας έχετε συνεπιβάτες! ;)

13 σχόλια:

μαριάννα είπε...

.
.
.
.
Ελενάκι μου, ευχαριστώ για όλα! Είσαι η καλή μου νεράιδα ή μάλλον η καλή μου μπρουχίτα! Σου έχω πει ότι λατρεύω λας μπρούχας; Τώρα κοιτάω πρόχειρα γύρω μου και βλέπω πέντε! Τις πιο πολλές τις έχω φέρει από Μαδρίτη. Φέρνουν τύχη στον έρωτα λέει και ταξίδια! ;)

habilis είπε...

λας μπρουχας. Καλη νεραιδα .Εχεις τουλαχιστον πεντε .Εμεις σε πηγαδι κατουρισαμε? [Οπου και ξαλαφρονουμε συνηθως εκτως του blogig]....To "οδος ονειρων" και μονο σαν ταμπελα σε ταξυδευει...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ.
Να σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Και δε μου λες... οι ίδιες οι μπρούχας έχουν τύχη στον έρωτα και στα ταξίδια ή μόνο στους άλλους τα φέρνουν και δεν κρατάνε τίποτα για την πάρτη τους; ;-)

"Inter Deum et Diabolum Semper Musica Est" καθώς έμαθα πρόσφατα... :-)

μαριάννα είπε...

@ habilis

Δυστυχώς καλέ μου φίλε, μόνο με τις γυναίκες είναι καλές οι μαγισσούλες. Για τους άντρες δεν έχουν και την καλύτερη των διαθέσεων. :) Λες να ξέρουν το κατιτίς τους; ;)
Η Οδός Ονείρων όντως... είναι ξελογιάστρα...

μαριάννα είπε...

@ κ-α

Καλές ακροάσεις! ;)

μαριάννα είπε...

@ tinuviel

Σαφέστατα. Είναι αξίωμα. Κάνε το καλό και ρίχτο στο γυαλό... κάποιος θα το λάβει το μηνυματάκι και θα ανταποδώσει. ;) Άλλωστε οι μάγισσες ήταν πάντα ερωτεύσιμες και ιδιαίτερα τυχερές στον έρωτα, αφού κανένας δεν ξέφευγε της μαγείας τους.
Ενώ τα ρεμάλια οι μάγοι ή ξενερωσιές κάνανε, προσφέροντας δώρα ή παρέσυραν αθώα κορίτσια στο σπίτι τους για να τους δείξουν μαγικά κόλπα. Κι όταν οι αθώες παιδούλες ρωτούσαν: -Τί μαγικά κόλπα θα μου δείξεις; Αυτοί απαντούσαν: -Θα σε πηδήξω και θα εξαφανιστώ! :ΡΡΡΡΡ
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λινκ. Ψυχανεμίζομαι πως θα μου αρέσουν. Η σύνδεσή μου όμως σήμερα καίει κάρβουνο... είναι 4000. Αλλά όταν φτάσανε να έχουν οι άλλοι 24000 τί να σου κάνει η φτωχιά; Αγκομαχώντας πάει. :)
Θα σου πω τη γνώμη μου στην ΟΟ μόλις τα ακούσω.

Σε φιλώ μπρουχίτα μου!

Vrakas Kostas είπε...

Ειναι διαταγη!
Στειλε μου μερικες μπρούχας εδω και τωρα!!
Αμα φερνουν τυχη στον ερωτα !!!!
Καλησπερα Μαριαννα !!!

μαριάννα είπε...

@ vrakas kostas

Υπέροχη η Οδός Ονείρων ε; Την περπάτησες;

Τί να σου κάνουν οι μπρούχες Κώστα μου εσένα; Σιγά τώρα... ολόκληρη αντρούκλα δυο μέτρα να μη χρειάζεσαι μαγισσούλες για επιτυχίες. Πλάκα μας κάνεις; :)

Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ.Ας είσαι καλά

μαριάννα είπε...

@ o πανικοβληθείς

Κι εγώ ευχαριστώ! Για όλα! :)

Ανώνυμος είπε...

Το 'πες και το 'κανες. Τι να πω; Τόσα καλά λόγια για την ΟΟ, με κάνεις και κοκκινίζω, λίγο από ντροπή, λίγο από καμάρι. Δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω από το να μοιραζόμαστε αυτό που αγαπάμε κι είναι μεγάλη χαρά να βλέπουμε ότι έχει αντίκρισμα. Βλέπεις καλή μου γητεύτρια, δε φτάνει μόνο ο πομπός για να φτάσει το σήμα. Χρειάζεται κι ο δέκτης. Όχι πως δε έχει τη γοητεία του και το να ρίχνει κανείς μπουκάλια στο πέλαγος αλλά…

Για τη δική σου όμορφη γωνιά τα είπαμε λιγάκι στην Οδό κι ελπίζω να τα λέμε συχνότερα. Εύχομαι ακόμα περισσότερα ταξίδια καρδιάς στις ομορφιές του κόσμου.

Ακόμα μια φορά σ' ευχαριστώ και εκ μέρους όλης της παρέας και βέβαια χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' αυτό το καλό κορίτσι την tinuviel που μας έδωσε τη χαρά να βρεθούμε.

μαριάννα είπε...

@ Blue

Να είσαι καλά Blue μου και καλή δύναμη να έχετε όλοι σας, να συνεχίζετε την όμορφη προσπάθειά σας! Μακάρι να έδωσα τη χαρά να σας γνωρίσουν κάποιοι φίλοι, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο η δουλειά σας να γίνει γνωστή, όσο γίνεται περισσότερο. Η μουσική είναι πολιτισμός και για μένα, η μεγάλυτερη και η καλύτερη εκτόνωση, χαλάρωση και θεραπεία δια πάσαν νόσον, της ψυχής κυρίως... ;)

Φιλιά πολλά και την εκτίμηση και την αγάπη μου σε όλους σας!