Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2008

Kαι μες στο θάμπος το θαμπό, παίρνω αμπάριζα να μπω και με πετάνε, όξω!Απόψε, σήμερα και χθες όλες οι πόρτες είν' κλειστές
και γω είμαι απ' όξω.
Kαι μες στο θάμπος το θαμπό, παίρνω αμπάριζα να μπω
και με πετάνε, όξω.
Όλος ο κόσμος μ' αγνοεί βαρέθηκα πια τη ζωή,
τους φόνους και τα μίση.
Αλί αλί και τρισαλί, φωνάξτε αμέσως τον Αλή
να με καρατομήσει.

8 σχόλια:

ΜΗΘΥΜΝΑΙΟS είπε...

Όχι, μωρέ Γητεύτρια, τι έπαθες; Ποιος σε πετάει όξω; Εμείς σε θέλουμε. Μέσα!

Καλημέρα!

Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas είπε...

Ε, μπες μέσα με οργή και πέτα εκείνους έξω. Δεν επιτρέπεται να αφήσεις να περάσει το δικό τους. Μέρα καλή

γητεύτρια είπε...

μηθυμναίος

Στράτο μου καλέ! Ποιός να με πετάξει όξω εμένα καλέ μου; Σάμπως και δοκίμασα να μπω πουθενά; Μια ζωή στην απ' όξω, έμαθα πια... Ούτε καν επιχειρώ να εισέλθω. :))))

Καλησπέρες!

γητεύτρια είπε...

Λάκης Φουρουκλάς - Lakis Fourouklas

Πολύ καλώς ήλθατε! :)
Μεγάλη χαρά που σε γνωρίζω επιτέλους! Πολύτιμη η προσφορά σου στο δίκτυο και σε όλους μας!

Όσο για το μπες με ορμή... περίπου αυτό κάνω με τον τρόπο μου.
Δεν δοκιμάζω καν να μπω σε χώρους αφιλόξενους, αλλά και δεν αφήνω να εισέλθουν στον δικό μου. Έμαθα πια να αυτοπροστατεύομαι. ;)

Το ποστ δεν υπαινίσσεται κάτι, απλά αγαπώ τη συγκεκριμένη στιγμή του εκλεκτού ηθοποιού. Και όσα μου αρέσουν αγαπώ να τα μοιράζομαι. Γι αυτό και εκτιμώ απεριόριστα όλους εσάς που με συνέπεια και ανιδιοτέλεια μοιράζεστε, τα που αγαπάτε.

Την αγάπη μου

Ανώνυμος είπε...

Είχα τη τύχη να δω το κ.Βέγγο πέρυσι στο Ναύπλιο. Κρατούσε ένα παιδάκι, προφανώς εγγόνι του και μιλούσε στους γείτονες με τέτοια αφτιασίδωτη συστολή, που με έκανε να τον συμπαθήσω περισσότερο.
Τελικά το να είσαι στην απόξω κυρία μου είναι καλύτερα. Φαντάζεσαι να είσαι στην απομέσα και να έχεις κλειστοφοβία;
Καλή Κυριακή

Πρεσβύωψ

γητεύτρια είπε...

Πρεσβύωψ

Καλέ μου Πρεσβύωπα, θα σου ομολογήσω κάτι. Τον Βέγγο τον εκτίμησα όταν ωρίμασα κινηματογραφικά. Μικρή δεν υπήρξα φαν του. Για να εκτιμήσει κανείς ηθοποιούς αυτής της κλάσης, πρέπει να παιδευτεί και να εκπαιδευτεί αρκετά.

Συνδυαστικά και με αυτό που γράφεις για τον χαραχτήρα του, που το γνωρίζουν και το μαρτυρούν οι πάντες, δεν μπορείς να μην τον λατρέψεις.

Έχω άπειρα να θυμηθώ πολύ συγκινητικά... από το ατύχημά του στην διάβαση των τρένων και τη στάση του στη λατρεία που εισέπραξε από τον κόσμο, μέχρι αυτά που γίνονταν στα εξωτερικά γυρίσματα οπουδήποτε κι αν πέρασε.

Όσο για την απ' όξω... Τώρα πια; Τώρα πια μάθαμε και μας αρέσει τόσο, που και να μας τραβάνε δεν μπαίνουμε, ανεξαρτήτως κλειστοφοβίας. ;)

Να 'σαι καλά! Καλή Κυριακή!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλημέρα! Από τους πολύ αγαπημένους μου ηθοποιούς! Και η συγκεκριμένη σκηνή απίθανη! Δεν ξέρω πολλά για τον χαρακτήρα του αλλά και καθίκι να ήτανε, δεν θα άλλαζα τη γνώμη μου γι' αυτόν!

γητεύτρια είπε...

Μιχάλης Τσαντίλας

Μ' αρέσεις. :) Αποδεικνύεις πως το δημιούργημα ή το έργο, υπερβαίνει και πολύ σωστά, τον χαραχτήρα του δημιουργού. Κι εγώ δε θα είχα πρόβλημα να λατρεύω την ποίηση του Λόρκα ακόμα κι αν ήταν κακός άνθρωπος. Έλα μου που αυτοί που αγαπάμε είναι συνήθως υπέροχοι... :)
Ε καλά, εκτός εξαιρέσεων...

Να 'σαι καλά! Καλωσόρισες!