Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Μαχαιρίτσας, Μηλιώκας, Σταρόβας και όχι μόνο, στο Ζυγό; Καλά και δε μιλάει κανείς;




Είναι κάποιες φορές που έχω την αίσθηση ότι κοιμάμαι όρθια. Μα είναι δυνατόν να έχει αυτό το σχήμα στον Ζυγό και να μην έχω πάρει μυρωδιά; Πάλι καλά που το πρόλαβα...



Αντιγράφω:
...Από τις 24 Οκτωβρίου ο Ζυγός φιλοξενεί μία αχτύπητη εξάδα! Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιάννης Μηλιώκας, Γιάννης Κούτρας και Δημήτρης Σταρόβας. Μια γλυκιά... συμμορία αναστατώνει τα χειμερινά μας βράδια με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, καλλιτεχνικές ατασθαλίες και απρόοπτα. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν μέχρι την 1η Φεβρουαρίου.

Οι βραδιές στο Ζυγό είναι αναπάντεχες αφού ο πληθωρικός Δημήτρης Σταρόβας «κάτι μαγειρεύει» για το κοινό και η φράση «θα φάμε με χρυσά κουτάλια» τώρα δικαιώνεται!

Στη συμμορία συμμετέχει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος (ένας νέος τραγουδοποιός-άνθρωπος ορχήστρα) που αναφωνεί επί σκηνής «Γαμώ την καταδίκη μου», ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε.

Την παρέα συμπληρώνει η τραγουδοποιός Γεωργία Γραμματικού («Το Μαύρο Πρόβατο», «Λαλίστατη»), παλιά και νυν συνεργάτης του Μηλιώκα.

Η Ζίνα Αρβανιτίδη στο πιάνο και τα φωνητικά δίνει μια μαγική νότα στο Κακό Συναπάντημα με τη βοήθεια της Σαββέριας Μαργιολά.

Το μεγάλο (κυριολεκτικά και σε διάρκεια) πάρτι αρχίζει στις 24 Οκτωβρίου και συνεχίζεται πανηγυρικά έως την 1 Φεβρουαρίου του 2009. Προσοχή, μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10:30 και Κυριακή στις 9.30.

Συμμορίτες μουσικοί: Βασίλης Χατζηνικολάου (ενορχήστρωση - πλήκτρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Ακης Αμπράζης (μπάσο), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (κιθάρα).

Σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης
Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης
Ηχοληψία σκηνής :Στρατής Καραδημητράκης

Κυδαθηναίων 22, Πλάκα
Τηλέφωνο: 210-32.41-610

8 σχόλια:

BOSKO είπε...

Καλύτερα να βρεις και να βάλεις άλλη φωτογραφία, εφόσον ο Κηλαηδόνης αποχώρησε στο παρά πέντε της έναρξης από το σχήμα. Μάλλον δεν τα βρήκαν με τον Μαχαιρίτσα, απ' ότι άφησε ο Λαυρέντης να εννοηθεί σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία...

μαριάννα είπε...

BOSKO

Σοβαρά; Τόσο το καλύτερο! Ομολογώ πως δεν κόβω και φλέβες για Λουκιανό.
Δεν την αλλάζω τη φωτό. Υπάρχει η διευκρίνισή σου. Και σ' ευχαριστώ πολύ!

Είδα το τελευταίο σου ποστ και βρίσκω το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορούσα να ακούσω την εκπομπή και δεν ήξερα τί έχετε πει ακριβώς. Κατάλαβα από τη Μάιρα κι από σένα όμως αρκετά.

Πάντως το θέμα Πνευματικοί άνθρωποι και η συμμετοχή τους στα βάσανα του κόσμου με καίει πάντα.

Θεωρώ ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να παίρνουν θέση και να μη στέκουν αμμέτοχοι.

Κι αυτή η άποψη μάλλον έχει πολλούς οπαδούς, αν κρίνουμε από την αποδοχή και την εκτίμηση που τρέφει ο κόσμος προς αυτούς που είναι και ενεργοί πολίτες του κόσμου.

Καλή Κυριακή!

μαριάννα είπε...

*αμέτοχοι :)

Matrix είπε...

Καλημέρα,
εγώ τους είδα ένα Σαββατο βράδυ στην εκπομπή της ΝΕΤ του Παπαδόπουλου.
Και το τραγούδι του Μηλιώκα "για το καλό μου" έπαιζε τις τελευταίες μέρες και σε πολλά blog.
Δεν πήγα να τους δω από κοντά, (no time) αλλά έχουν και ένα επιπλέον θετικό την Κυριακή ξεκινάνε νωρίς νομίζω 21:30.

BOSKO είπε...

έπρεπε να την άκουγες την εκπομπή, αν και σκοπεύω να δημοσιεύσω τις απομαγνητοφωνημένες απόψεις των καλλιτεχνών για το θέμα. Δε λες που το post αποδείχτηκε...φασαριόζικο και γίναμε διαδικτυακώς μαλλιά κουβάρια!

μαριάννα είπε...

Matrix

Κι εγώ ελπίζω να τους προλάβω γιατί φεύγω ταξίδι. Δεν θέλω να χάσω επανεμφάνιση Μηλιώκα ρε γαμώτο! Είμαι καταχαρούμενη που γύρισε. Θεωρώ ότι έχει πολλά να δώσει από δω και πέρα στο τραγούδι. Για Λαυρέντη δεν το κουβεντιάζω... Δεν τον χάνω ποτέ εδώ και χρόνια. Όταν πάω θα σου πω... ;)

Καλή βδομάδα!

μαριάννα είπε...

BOSKO

Μόλις τώρα τα είδα. :) Ο Ηρακλής άψογος! Δεν είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Ενώ μαζί σου... χαχαχαχαχαχα!
Και κακώς δεν δημοσίευσες αυτά που έγραφε το άλλο παιδί. Εφ' όσον τα λέει επώνυμα, αναλαμβάνει την ευθύνη. Λογοκρισία στην άποψη με μορφή προστασίας; Για μένα λάθος. Στα λέω από 'δω για να μην σου μπουρλοτιάσω το ποστ πάλι. ;)

Καλή βδομάδα μποσκάκι!

BOSKO είπε...

μαριάννα...
ξέρεις, Μαριάννα (το' χουμε ξανασυζητήσει αυτό), καλώς ή κακώς τα blogs μας δεν τα διαβάζουν μόνο οι συνbloggers, αλλά και πολλοί "προσωρινοί" ή "αναπάντεχοι" επισκέπτες. Προσωπικά, δε θέλω και δεν μου αρέσει να δημοσιεύω άσχημα πράγματα για ανθρώπους που αγαπώ και θαυμάζω, επειδή σε κάποιους απλά δεν αρέσουν και εκφράζονται με, λίγο παραπάνω απ' το πρέπον, θράσος. Μην κοιτάς που μας έχει βάλει στο μάτι ο γνωστός και μη εξαιρετέος γραφικός ποιητής του ίντερνετ και που και που πια χύνει το δηλητήριο του με το βλακώδη τρόπο του! Αλλά, ασ' τον μωρέ τον φουκαρά, μια διασκέδαση έχει κι αυτός, το διαδίκτυο...άμα δεν σου βγαίνει η καλλιτεχνία, στη δίνει στο τέλος...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!
Τυχερή, σε ζηλεύω πραγματικά!