Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

aka Sundayman: Κυριάκος Μουστάκας! Το ελληνάκι που έγραψε την κομματάρα της διαφήμισης του Cutty Sark 'Now that I found you' και όχι μόνο...



Tο μουσικό θέμα της τελευταίας διαφημιστικής καμπάνιας του Cutty Sark 'Now that I found you' που έγραψε ο Κυριάκος Μουστάκας!

Η Kraak Records και η InHouseMusic παρουσιάζουν το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Κυριάκου Μουστάκα (aka Sundayman), OUTERLAND. Το OUTERLAND περιλαμβάνει
ηχογραφήματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια, καταγράφοντας έτσι όλη τη διαδρομή του Sundayman από την αρχή της ενασχόλησης του με τη μουσική έως και σήμερα. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που παρουσιάζει στους ακροατές τη μοναδική ικανότητα του Sundayman στην παραγωγή και μίξη ενώ ταυτόχρονα σας ταξιδεύει με τις μελωδίες του.

Δώδεκα εξαιρετικές συνθέσεις με downtempo grooves και chill out ατμόσφαιρα για χαλαρή και χορευτική διάθεση με τη συμμετοχή τριών διαφορετικών ερμηνευτών στα φωνητικά.

Συνθέτης και παραγωγός, ο Κυριάκος Μουστάκας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Σε ηλικία 6 ετών ξεκίνησε να σπουδάζει πιάνο και θεωρία της μουσικής. Τα πρώτα μουσικά ακούσματα έρχονται από το οικογενειακό περιβάλλον, όπου είχε την τύχη να ακούει συχνά τον ηλεκτρονικό ήχο των Kraftwerk, του Βαγγέλη Παπαθανασίου και του J.M Jarre. Γοητευμένος από αυτό το είδος μουσικής, δείχνει από νωρίς ενδιαφέρον για τη μουσική τεχνολογία και σύντομα άρχιζει να γράφει τη δική του μουσική. Το 1999 εκδίδει τα πρώτα του έργα με την M-Beat, μία δισκογραφική εταιρεία με εδρα το Λος Αντζελες. Από τότε ακολουθούν συμμετοχές σε πολλές συλλογές που κυκλοφόρησαν σε Ελλάδα και ΗΠΑ, με διάφορα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα, όπως Dom Dolphin, Kyroy και Sundayman. Σήμερα ο Sundayman έχει τη δική του δισκογραφική εταιρεία (InHouseMusic) μέσα από την οποία συνεχίζει τη μουσική αναζήτηση.

Πολλά από τα έργα του, έχουν χρησιμοποιηθεί σε διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης. Το OUTERLAND περιλαμβάνει επίσης το μουσικό θέμα της τελευταίας διαφημιστικής καμπάνιας του Cutty Sark 'Now that I found you', το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστό μέσω του τηλεοπτικού διαφημιστικού spot και γνώρισε σημαντική υποστήριξη από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της Ελλάδας!

Πηγή: KRAAK records

Δεν υπάρχουν σχόλια: