Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Enrique Morente και Luis García Montero στο φεστιβάλ ETNOSUR




Φρέσκο και λαχταριστό το βιντεάκι, αφιερωμένο στη Χουανίτα. Αν βρίσκαμε εκεί στη Γρανάδα, τώρα που έχουμε τα μέσα, και τους... στίχοι, θα ήμασταν ευτυχέστερες! Και δεν είναι τυχαίο που όλοι οι καλοί είναι μαζί... ;)

6 σχόλια:

Ελένη Μπέη είπε...

Πωπω θα μου ξέφευγε αυτό έτσι που τ' ανέβασες δυο δυο τα ποστ.
Με βλέπω του χρόνου να ταξιδεύω κατά κει. Ήδη το 'χω καθυστερήσει πάαααρα πολύ. Ο κίνδυνος όμως να μη θέλω να γυρίσω είναι μεγάλος.

μαριάννα είπε...

Άσε Νερένια μου, όποιος πάει εκεί δεν ξεχνάει και δεν ξεκολλάει. Απολύτως εθιστική περιοχή, γιατί αυτή η απλότητα που βλέπεις στο βίντεο, είναι αυθεντική και όχι επιτηδευμένη. Οι άνθρωποι εκεί είναι έτσι όλοι και παντού. Οι διασημότεροι καλλιτέχνες και πνευματικοί άνθρωποι, προσιτοί και προσηνείς. Όχι σαν τις δικές μας τις ψωνάρες που καβαλάνε χίλια καλάμια μόλις γίνουν φίρμες, ή έστω γνωστοί.
Εκεί αμέσως νιώθεις να είναι σπίτι σου. Αλλά ο πόνος του αποχωρισμού είναι αβάσταχτος, καθώς και η νοσταλγία.
Η Χουανίτα και το Μαρελντάκι ξέρουν τί λέω.
Να το κανονίσεις οπωσδήποτε. Του χρόνου μπορεί να πάμε όλες μαζί. Η Χουανίτα είναι εκεί, εδώ κι ένα μήνα και την περιμένουμε πώς και πώς για νέα εκ του σύνεγγυς, αν και έχει κάνει πολλά ποστ. Το ξέρεις υποθέτω το μπλογκ της.
Αν όχι, Δες εδώ

Ελένη Μπέη είπε...

Ο σύνδεσμος με πάει σε σελίδα που δεν υπάρχει. Αν όμως πρόκειται για τη Χουανίτα του μπλογκ "Για τα μάτια της Χουανίτα" όχι μόνο την ξέρω αλλά παρακολουθώ και το μπλογκ συνεπέστατα.

μαριάννα είπε...

Ωχ! Σόρρυ λάθος δικό μου.
Juanita la quejica

Το μπλογκ που λες εσύ είναι ζωγραφικής και είναι Για τα μάτια της Χουακίνα.

Juanita La Quejica είπε...

ΩΩΩ! Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση!!!
Το βιβλίο σου είναι ήδη στην Αθήνα, αν το βιάζεσαι μπορείς να το κανονίσεις με τον Δ να περάσεις από τη δουλειά του να το πάρεις, αλλιώς στο δίνω εγώ όταν βρεθούμε.
Σήμερα το βράδυ θα σε σκέφτομαι. Στο Corral del Carbón θα παρακολουθήσω το Bodas de Sangre. ¡Ojalá que hubieras estado conmigo querida!

μαριάννα είπε...

Juanita la quejica

Μακάρι να ήμουνα εκεί Χουανιτάκι μου! Του χρόνου, αν καταφέρουμε να συντονιστούμε, πάμε παρέα όλοι μαζί. Κι εμείς πολύ το θέλουμε.
Να περάσεις τέλεια απόψε. Ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο! Φυσικά και θα περιμένω να γυρίσεις να βρεθούμε με την ησυχία μας, να πούμε όλα τα νέα μας. Έτσι κι αλλιώς δεν βιάζομαι καθόλου γιατί τώρα χτενίζω το άλλο που ξέρεις και που μόλις τελείωσα.

¡Muchos besos guapa!
¡Hasta pronto!