Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Μπράβο βρε Mega!!! Επιτέλους! Το παλιό καλό Mega που ξέραμε... Η τέλεια κάλυψη σε βάση 24ωρη, χωρίς καθόλου διαφημίσεις! Και ο Ρώσος συγκυβερνήτης!



Μέσα στο απόλυτο χάος, στο απόλυτο τίποτα, στην τέλεια ξεφτίλα, στον έσχατο πάτο που πιάσαμε πάλι σαν χώρα, τα ξέρετε, τα ζήσατε, τα είδατε, τα γράψατε... περιττό να τα σχολιάσω ξανά. Θέλω μόνο να σταθώ σε δύο πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Ένα καλό κι ένα κακό.
Το καλό ήταν το Mega και η τέλεια κάλυψη με τους εξαίρετους ρεπόρτερς, δημοσιογράφους, ανταποκριτές, τεχνικούς, που επί 24 ώρες κάλυψαν τα γεγονότα με σοβαρότητα, ήθος, ευσυνειδησία, συνέπεια, σεβασμό και προπαντός ανθρωπιά. Ειλικρινά, επειδή συχνά σημειώνω και καυτηριάζω τα αρνητικά, θεωρώ υποχρέωσή μου να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του καναλιού και κυρίως στον δικό μας τον Γιάννη τον Καφάτο! Έτσι επειδή είναι δικός μας ρε παιδί μου! :))) Της γειτονιάς!
Αυτό ήταν το καλό...

Τα κακά είναι πάμπολλα. Τα γράψατε... Θα σταθώ στο κουλό!!!!! Αυτό που μόνο στην Μπανανία θα μπορούσε να συμβεί. Το περιστατικό με τον Ρώσο πιλότο, τον συγκυβερνήτη, που ήρθε να βοηθήσει με το κυπριακό πυροσβεστικό αεροσκάφος Kamov. Σταμάτησε ο άνθρωπος για ανεφοδιασμό στη Ρόδο και τον πιάσανε λέει για μια κλήση που είχε φάει στο παρελθόν και που με τις προσαυξήσεις είχε φτάσει στα 600ευρώ. Και τον τραβολογούσανε για 4 ώρες!!! 4 ώρες καθυστέρηση ενώ καιγότανε ο τόπος για την κλήση που είχε φάει γύρευε πότε!!! Και αν δεν παρενέβαινε λέει, κορυφή κορυφαία, ακόμα εκεί θα ήτανε ο άνθρωπος!!!!!

Έλεος γαμώτο. Έλεος... Παντού κρανία! Τα πάντα κρανία! Τα βουνά, οι λόφοι, οι τόποι, τα δάση, τα χωριά, οι πόλεις, οι συνοικισμοί, τα αυθαίρετα, οι άνθρωποι... Τί θ' απογίνουμε;

8 σχόλια:

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Αν ρωτάς "τι θ' απογίνουμε" και δεν αναρωτιέσαι, μπορώ να σε βοηθήσω: Στις επόμενες εθνικές εκλογές, θα εκλέξουμε ξανά ένα από τα δύο κόμματα που με την πολιτική τους γέμισαν "οικισμούς" τα καμένα δάση. Και στις επόμενες δημοτικές, θα ξαναψηφίσουμε άχρηστες Αρχές, που διοικούν δήμους ή κοινότητες χτισμένες μέσα σε δάση, και δεν παίρνουν κανένα μέτρο προστασίας.

μαριάννα είπε...

Κατερίνα σ-Μ.

Ρε συ μη με τσιγκλάς και μ' έχει φτιάξει ο Παπακωνσταντίνου από το απόγευμα στη συνέντευξη τύπου!

Έτοιμη ήμουνα να πάρω τα όρη... ποιά όρη; Ούτε τα βουνά δεν μπορούμε να πάρουμε πια...

Πάντως εδώ ρωτάω και δεν αναρωτιέμαι. Τον ψάχνανε πολύ τον Παπακωνσταντίνου στο πασόκ να τον βάλουνε εκπρόσωπο τύπου; χαχαχαχαχαχα

Έλεος ρε γαμώτο! Μα δεν έχουνε ντιπ αίσθηση; Πού πάνε; Θέλουνε να ξαναβγούνε κιόλας;
Για λέγε εσύ που ξέρεις, γιατί θα σκάσω από περιέργεια.

Όσο για τα αυθαίρετα, το πασόκ δεν έχει καμιά ευθύνη. Όταν πήρε ο Λαλιώτης τις μπουλντόζες κι άρχισε να γκρεμίζει τα παράνομα που είχανε και πριβέ παραλίες, πέσανε όλοι να τον φάνε. Ας φάμε στη μάπα όλοι τώρα, τις βιλάρες τις ξεκούδουνες, στα πρώην δάση!

Ξέρεις όμως πέρα απ' την πλάκα τί μου κάνει εντύπωση βρε Κατερίνα; Που δεν ντρέπονται. Κανένας δεν έχει καν τσίπα... καν όμως.

Θα βγει μετά ο Πάγκαλος να μας κράζει. Μα καταλαβαίνεις;

Εκτός που θα πνιγούμε το χειμώνα, δεν θα παίρνουμε ανάσα στο μέλλον. Η θερμοκρασία λένε οι επιστήμονες, μετά απ' αυτό, θα ανέβει 6 βαθμούς!!!!!!!

Θα κόψω τις φλέβες μου. Ώρα να την κάνουμε... να κάνουμε δηλαδή αυτό που θέλουνε. Να τους αδειάζουμε τη γωνιά.

Juanita La Quejica είπε...

Δουλειά πώς θα βρούμε... για μένα αυτό είναι η μοναδική δυσκολία, το μόνο εμπόδιο...
Και ... τα είπαμε κατ ιδίαν, για το που θα δώσουμε το ραντεβού!

μαριάννα είπε...

Juanita La Quejica

Δουλειά θέλεις; Εεεεεεεύκολο!
Θα κάνεις ότι κάνουν όλοι οι άνεργοι του κόσμου. Θα διδάσκεις ισπανικά. Απλούστατο! Δουλειά χρυσορυχείο βρε! Ποιός τη χάρη σου! Κι ανησυχείς;

Juanita La Quejica είπε...

Στην Ανδαλουσία; Γιατί εκεί αναφερόμουν. Ατιμη τύχη, να μην έχω 2-3 κτηματάκια στο δάσος, να τα κάψω να προκόψω...

The Hawk είπε...

Εγώ θα ήθελα να μάθω, ο Κακός ο Λύκος πού κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ αφού είχανε αφήσει να καεί το σπίτι του;
Ο οποίος, αν και κακός δεν του άξιζε τέτοια μεταχείριση.
Βέβαια η όποια απάντηση προϋποθέτει ότι ο Κακός ο Λύκος επέζησε της φωτιάς και
έμεινε τελικά μόνο άστεγος.

------

Με ρωτάει και με ξαναρωτάει ο γιος μου
από κείνο το βράδυ γιατί, μολονότι ο Κακός ο Λύκος τρώει κάθε βράδυ τη Κοκκινοσκουφίτσα και ενδεχομένως να φάει κι εκείνον, θεωρεί ότι είναι πολύ καλύτερος από τους
ανθρώπους που έβαλαν φωτιά στο σπίτι του.


Άντε να του εξηγήσεις εφ' όσον δεν καήκαμε εμείς, ποιος χέστηκε για τον Κακό τον Λύκο και το κωλόσπιτό του;

μαριάννα είπε...

Juanita La Quejica

Στην Ανδαλουσία; Κι εκεί εεεεεεύκολο. Θα διδάσκεις ελληνικά. Ελληνική γλώσσα και πολιτισμό. Μουσική, χορό, ποίηση και ελληνικές συνταγές φαγητών. Τρελαίνονται.
Θα θησαυρίσεις... ;)
Και οδηγίες για διακοπές στα ελληνικά νησιά! Σε λατρέψανε!

μαριάννα είπε...

The Hawk

Φοβερός ο πιτσιρικάς!!!! Ανατρεπτικό γιο έβγαλες γεράκι! Όλα καλά παιδί μου; Ήσασταν κάπου εκεί κοντά;