Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

"Se llama copla" Ο διαγωνισμός τραγουδιού στην Ανδαλουσία. Αεράκι του Νότου...υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

"Se llama copla"


Alejandra Rodriguez - Campanas de Linares


Veronica Rojas - El emigrante


Alejandra Rodriguez - El emigrante


Alejandra Rodriguez, No puedo vivir contigo

Anaraida Sanchez - Maria de la O

Fran Doblas - Silencio por un torero

Patricia del Rio - Sevillanas populares

Jonás Campos, 'Señorita'

Alvaro Vizcaino Ortega - Córdoba de mis amores (Córdoba, tierra judia)

4 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Πράγματι, έχει τύχει και έχω παρακολουθήσει κάποιες εκπομπές τους και συμφωνώ ότι είναι αρκετά υψηλών απαιτήσεων διαγωνισμός.
Έχω βέβαια κάποιους ενδοιασμούς γιατί αυτά τα τραγούδια είναι σπουδαία και έχουν γράψει ιστορία, αλλά θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπείς οι ερμηνείες στο Se llama copla.

flamencologio είπε...

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ. ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΙΑ ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΕΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ (η δασκάλα μου του φλαμένκο) ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΔΑΦΝΗ "Χάρηκα που σάς ξαναείδα" , ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ¨; εγώ μάλιστα σε κοίταξα, αλλά φυσικά δεν μπορούσα να ξέρω από πού υπάρχει ένα allure οικειότητας, και μετά κοίταξες κι εσύ, γύρισα και είπα στις δύο κυρίες (εσάς)καληνύχτα τυπικά και φύγαμε; Για ανακάλεσε τη σκηνή!

μαριάννα είπε...

Μια χαρά τα δουλεύουν Χουανίτα μου και με μεγάλο σεβασμό. Τα χαίρομαι όταν παλεύουν να μάθουν να τραγουδούν τόσο δύσκολα τραγούδια στοιχειωμένα από εκτελέσεις μυθικές.

μαριάννα είπε...

Ναι, ναι, ναι! Σε θυμήθηκα. Εγώ είχα φάτσα το θέατρο, ο Νίκος το γήπεδο κι εσείς χαιρετήσατε και φύγατε. Κοίτα να δεις... απίστευτο μου φαίνεται! Και δεν πήγα να μιλήσω μέσα στους Ισπανούς και στον Γιώργο γιατί η φίλη μου βιαζόταν και την είχα φέρει με το δικό μου αυτοκίνητο, οπότε δεν έμεινα ούτε στο αργεντίνικο τάνγκο. Ελπίζω την επόμενη φορά να αναγνωριστούμε.
Φιλιά και καλημέρες!