Τρίτη 14 Αυγούστου 2007

Νησί της Αφροδίτης δεν είναι... αλλά είναι το Θυμάρι, το υπέροχο...



Εσείς που κολυμπάτε; Ή ποια είναι η αγαπημένη σας παραλία; Έχετε φωτογραφίες της να δούμε;

14 σχόλια:

Γουφ είπε...

εξιταριστικό, στα ελληνικά πως είναι? διεγερτικο? μάλλον, ε?

Xavier είπε...

Το Θυμάρι λίγο μετά την Π. Φώκαια; Ωραία είναι. Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα, γιατί οι ορδές των αγρίων έχουν πλησιάσει επικίνδυνα προς τα εκεί...

μαριάννα είπε...

Και ανεβαστικό μπορείς να το πεις και ξεσηκωτικό και ότι σε ιντριγκάρει και ότι σου δημιουργεί συνειρμούς διάφορους. Έχει ένα πλάτος η λέξη! Ένα εύρος να το πω; Θα το πω.
χαχαχαχαχαχαχα! Όλα καλά με τον ωραίο επισκέπτη; ;)
Θα πεταχτώ για ένα διήμερο Ισπανία. Ένας πολύ στενός μου φίλος είχε κάποιο πρόβλημα και κανονίσαμε να του κάνουμε έκπληξη για να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά. Αλλά επειδή είναι Ανδαλουσία και φοβάμαι τη ζέστη, αν και αυτές τις μέρες έχει τρελή δροσιά 30 βαθμούς, θα γυρίσω γρήγορα.
Hasta pronto amigos!

μαριάννα είπε...

@ xavier

Ακριβώς. Αυτό το Θυμάρι μετά την Π. Φώκαια. Οι κάθοδος των μυρίων, κατά παράδοξο τρόπο σταματά στην Π. Φώκαια. Οι φωτό που είδες είναι χθεσινές και μάλιστα σε ώρα αιχμής. Ήμασταν 3 παρέες μόνο. Απόλαυση... Ακούς μόνο τους ήχους της θάλασσας. Και με άδεια την παραλιακή, από το Φάληρο κάνω λιγότερο από 40 λεπτά.
Εν τω μεταξύ όσο άδεια είναι η πόλη στο κέντρο, τόσο τίγκα είναι οι παραλίες! Οργανωμένες και ανοργάνωτες! Δεν είναι ρατσιστικό να πω ότι μου έρχεται ναυτία. Ορδές ξένων με γυναικόπαιδα κάνουν μπάρμπεκιου στην παραλία!!!! Το κοψίδι και η τσίκνα, σου γυρίζει τα έντερα! Για τη βαβούρα δεν το συζητώ. Και τα άγαρμπα πλατσουροπαίχνιδα, που σου κάνουν τα νεύρα κρόσσια! Άσε τα πακιστανά που και καλά σου πουλούν το εμπόρευμα και στέκονται προκλητικά πάνω σου με το λάγνο βλέμμα, έτσι που το νιώθεις οπτικό βιασμό! Δεν υπερβάλλω καθόλου και μη μου χρεώσει κανείς ρατσιστική διάθεση. Την ίδια άποψη θα είχα και για τους Έλληνες. Απλώς αυτή τη στιγμή, είναι οι ξένοι που βαρβαρίζουν από Φάληρο μέχρι και Λαγονήσι.

koulpa είπε...

Πολλές έχω καταγράψει ως αγαπημένες.. κυρίως σε νησάκια.. επισκέψημες μόνο με σκάφος γιά τους λόγους που αναφέρατε.. δε ξέρω αν είμαι και αντικειμενικός γιατί δήνω προτερεώτητα στο "με ποιούς" παρά στο "που".. Fotos δυστυχώς δε ξέρω που βρήσκονται.. 3-4 χρόνια τώρα είμαι σε μετακόνιση..:)

μελονικος είπε...

Τώρα αυτή τη φωτογραφία τι την έβαλες;;;. Να μας τρελάνεις;;;
Δε μας λυπάσαι καθόλου;;;
Έψαξα να βρω εμέϊλ να σου στείλω κάποιες αμμουδιές να πορεύεσαι, δε βρήκα.

Μηθυμναίος είπε...

Υπέροχες! Που μπορώ να στείλω μερικές από τον Μόλυβο της Λέσβου;

Te deseo además buen viaje que disfrutes tus cortas vacaciones y que regreses pronto.
Saludos

aggelika είπε...

Τώρα δυστυχως κολυμπάω μόνο... στην μπανιέρα!

Οι παραλίες της Κρήτης είναι οι αγαπημένες μου...

μαριάννα είπε...

@ koulpa

Η αλήθεια είναι ότι οι παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος, είναι οι καλύτερες μακράν.
Θυμάμαι Μήλο και Κεφαλονιά. Όσο για την παρέα, ναι, είναι πολύ σημαντική. Αλλά φαντάσου τον απόλυτο συνδυασμό. Καλή παρέα και μια μοναχική παραλία στο Αιγαίο ή στο Ιόνιο ή στο Λυβικό ή στα Χανιά, που ξέρω κάποιες μοναχικές εντελώς. :)

μαριάννα είπε...

@ Νίκος

χαχαχαχα! Άντρες...
Λοιπόν στείλε εδώ:

ghteytria@gmail.com

και θα τις αναρτήσω εγώ. Είμαι περίεργη να δω ποιές παραλίες αγαπάτε...:)

μαριάννα είπε...

@ mithymnaios

¡Hola! ¿Hablas español?
Muchas gracias! Mis mejores deseos para ti también! Mi dirección de email es: ghteytria@gmail.com

Ο Μόλυβος είναι από τα μέρη που λατρεύω! Είσαι τυχερός αν ζεις μόνιμα Μυτιλήνη! :)

μαριάννα είπε...

@ aggelika

Μη μου πεις ότι είσαι κι εσύ Κρητικιά; :) Ποιές παραλίες αγαπάς της Κρήτης; Έχει απίστευτες... σε όλους τους νομούς!

aggelika είπε...

Φυσικά και είμαι από την Κρήτη! Το Φραγκοκάστελο μου αρέσει πιο πολύ! Είναι ο ορισμός του παραδείσου! Και οι παραλίες του νομού Ρεθύμνης στα νοτια είναι ωραίες. Γενικά αν ψαξεις θα βγεις πολύ καλές παραλίες.

μαριάννα είπε...

@ aggelika

Τέλεια! Τρελαίνομαι για όλη την περιοχή! Και για τους δροσουλίτες! Και για την Πρέβελη και το Ροδάκινο και Πλακιά και όλα εκεί γύρω! Μπράβο βρε κοπελιά! Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που 'σαι πατριωτάκι! ;)