Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

From Here To Eternity: Πέθανε η Deborah Kerr... Η γυναίκα του διάσημου φιλιού!


Πέθανε και η ηρωίδα ενός φιλιού, που υπήρξε από τα πιο διάσημα κινηματογραφικά φιλιά στον κόσμο. Το φιλί από την ταινία From Here To Eternity! Η Ντέμπορα που έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον, πέθανε χθες στα 86 της χρόνια. Η ηθοποιός που ζούσε τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία επέστρεψε στην γενέτειρά της, στο Σάφοκ στο ανατολικό τμήμα της Βρετανίας, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της στο τέλος της ζωής της...



5 σχόλια:

night blue είπε...

H Deborah Kerr itan mia polu finetsati kai glukeia gunaika. Toulaxiston ayto apepnee kai polu kali ithopoios. Mou thymizei ta paidika mou xronia kai palies kales tainies stin TV. Kapoies ap aytes itan kai western kai thriskeytika erga an thymamai kala kai exei symprwtagwnistisei dipla se polu megala onomata tou Hollywood.

Katerina ante portas είπε...

Αθάνατη! Ηταν από τις πρώτες ταινίες που είδαμε με τον άνδρα μου, σαν γνωριστήκαμε, στο θερινό Lila, καλοκαιράκι!

μαριάννα είπε...

@ vain

Καλημέρα! Πράγματι ρε παιδί μου όλες αυτές οι παλιές χολυγουντιανές ήταν υπέροχες γυναίκες. Με πολύ στυλ. Ίσως να φταίει και το ασπρόμαυρο που λατρεύω, ίσως και το ότι αντιπροσώπευαν μια άλλη εποχή, που θεωρώ ότι ήταν πολύ πιο ερωτική και σαφώς με πολύ μεγαλύτερο πάθος, από τη σημερινή.

μαριάννα είπε...

@ Katerina ante portas

Καλώς την!!! :)
Καλά βρε τυχερή, έχετε να θυμόσαστε τέτοιες υπέροχες ταινίες στη γνωριμιά σας; Μεγάλη υπόθεση!
Εμείς η πρώτη ταινία που είδαμε ήταν το Φλόγες πάνω από το Σαντιάγο, που έριξα το κλάμα της αρκούδας με τον Αλλιέντε και το πραξικόπημα και το Κράμερ εναντίον Κράμερ και Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο. Ήταν η εποχή Πολυτεχνείου, που ο ρομαντισμός ήταν ντροπή και περιττή πολυτέλεια. Η κωλοεποχή που έπρεπε να είσαι γκόμενα με το ταγάρ, το άβγαλτο φρύδι και την τρίχα κοτσίδι στο πόδι! Όλοι οι άντρες τότε ήταν μόνο επαναστάτες! Άσχετα αν σήμερα είναι βολεμένοι γιάπηδες του κερατά με κοιλιά και φαλάκρα!
χαχαχαχαχαχαχα!
Η πιο αντιπροσωπευτική ταινία εκείνης της εποχής ήταν τα Καλύτερα μας χρόνια. Που το να μοιράζεις Διακηρύξεις για την επόμενη διαδήλωση, ήταν πάνω από τη σχέση.
Γι αυτό και όλη γενιά του Πολυτεχνείου είναι χωρισμένη. ;)

night blue είπε...

E, den ypirxe kai AIDS tote! :-) oyte i megali xeirafetisi twn gynaikwn. Xerw gw...