Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Ένα υπέροχο Σάββατο! Στις 12 το μεσημέρι στον Ιανό με το βιβλίο του Σαραντάκου και το βράδυ στις 10.30 Μαραμής στο Τσάι στη Σαχάρα! Τί ωραία ζωή!



ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, ώρα 22.30
ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ
ΛΑΟΔΙΚΕΙΑΣ 18, ΙΛΙΣΙΑ
210-7710611



Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής μαζί με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Κληρονόμο δίνουν ένα ρεσιτάλ με τραγούδια από τις δισκογραφικές τους δουλειές και τις ανέκδοτες μπαλάντες «Σκηνές από βουβή ταινία» σε στίχους Σ. Τριβιζά.
Επίσης παρουσιάζονται αυτοσχεδιασμοί πάνω σε ορχηστρικά θέματα από τις θεατρικές δουλειές του νεαρού συνθέτη.

Καταλαβαίνετε τώρα πόσο τυχεροί είσαστε και οι Αθηναίοι! Τί άλλο να προσθέσω, εκτός από το ότι ζηλεύω; Μου έλεγαν κάτι φίλοι εχθές που είδαν τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη ότι θα έρχονταν Αθήνα το Σάββατο για να τους ξαναδούν, συνδυαστικά με άλλες δουλειές. Πολύ σωστούς και λογικούς τους βρίσκω! ;)
Καλά να περάσετε όσοι θα πάτε και να μας φέρετε και νέα...

Σας δίνω τη διεύθυνση της σελίδας του
Δημήτρη Μαραμή την οποία σας διαβεβαιώ ότι αξίζει να ψάξετε. Θα εκπλαγείτε από το τί μπορεί να καταφέρει ένας ταλαντούχος συνθέτης σε τόσο νεαρή ηλικία!

Για πιο πολύ Μαραμή, Φραγκούλη και Κληρονόμο
εδώ!



Ας ακούσουμε πάλι την θεϊκή μουσική του Δημήτρη Μαραμή, σε στίχους του Σωτήρη Τριβιζά, με τη ζεστή φωνή, την υπέροχη του Δημήτρη Κληρονόμου, να στανιάρουμε λίγο! ;)




Το βιβλίο του Νίκου Σαραντάκου, Γλώσσα μετ' εμποδίων, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο Ιανός (οδός Σταδίου, Αθήνα).
Θα μιλήσουν: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, πανεπιστημιακός- γλωσσολόγος, ΝΙΚΟΣ ΛΙΓΓΡΗΣ, λεξικογράφος- μεταφραστής, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ, κριτικός και ο ίδιος ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος. Θα σας περιμένει εκεί και θα είναι μια καλή ευκαιρία να γνωριστείτε!
Επίσης, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης (Αίθουσα Δημοτικής Ββλιοθήκης, οδός Ρίμινι 11Α - πρώην ΚΕΠ), με θέμα "Γλώσσα μετ' εμποδίων". Λεπτομέρειες: εδώ

Διάβαζα σήμερα την απάντηση του Allu Fun Marx στο παιχνίδι με τη σελίδα 123 και έμαθα για την παρουσίαση του βιβλίου του Σαραντάκου! Να η αξία της ανακύκλωσης των ειδήσεων στα ιστολόγια! Μη σας πω να και η αξία των παιχνιδιών!!! :)

Καλή επιτυχία και στις δυο εκδηλώσεις! Και του Μαραμή και του Σαραντάκου! Καλοτάξιδο το βιβλίο σου Νίκο και να είμαστε καλά Ελληνάρες μου, να αντιπαραθέτουμε στη διαφθορά, τέτοια ποιότητα! Μόνο έτσι θα την πολεμήσουμε. Με την καλή μουσική, τη γνώση της γλώσσας μας και τη ρομαντική εμμονή μας στην Ποίησή μας! Διότι όταν ένα παιδί στην ηλικία του Κληρονόμου και ένας συνθέτης στην ηλικία του Μαραμή, διαλέγουν να μελοποιήσουν και να τραγουδήσουν, Λόρκα, Λαπαθιώτη, Πολυδούρη, Καρυωτάκη, Άγρα κ. ά. πώς να μη χαμογελάσουμε με αισιοδοξία και με προσδοκία ότι οι νέοι υπόσχονται ένα μέλλον καλύτερο σ' αυτόν το βασανισμένο τόπο...

Αλλά και γι απόψε έχει το μενού... ;) καλό προγραμματάκι με fado Raquel Tavares 22& 23 Φεβρουαρίου στο Gazarte 10:30μμ

Το δελτίο τύπου:

Fado σημαίνει μοίρα, πεπρωμένο και η μαγευτική Raquel Tavares μπορεί άρτια να υποδυθεί ή μάλλον να ταυτιστεί με το ρόλο της "fadista". Δεν αρκεί το ταλέντο, η φωνή, αλλά η στάση ζωής, το ένστικτο, το περιβάλλον από το οποίο προέρχεσαι. Πρέπει να διαθέτεις αυτή την γλυκόπικρη αίσθηση, να μπορείς να μαγνητίσεις τη δημιουργία γύρω σου, να συντονίσεις το βάρος του ποιητικού λόγου με τις μελωδίες των fado τραγουδιών και να μπορείς να μεταδώσεις το ιδαίτερο μήνυμα του fado. Γεννημένη το 1985 στη Λισσαβώνα, η Tavares είναι μία από τις σημαντικότερες νέες ερμηνεύτριες fado της Πορτογαλίας, η αντιπροσωπευτικότερη μάλιστα της νέας γενιάς. Από πολύ μικρή, οι οικογενειακές της διασυνδέσεις την έφεραν δίπλα στα κορυφαία fado ονόματα και στα 18 της, όταν και η ζωή με την καριέρα της ταυτίστηκαν, έγινε μόνιμη "κάτοικος", των καλυτέρων "σπιτιών του fado", όπως τα "Café Luso", "Sr. Vinho", "Arcadas do Faia", "Adega Mesquita", "Adega Machado" και "Casa de Linhares".

Στυλοβάτης της καριέρας της και παραγωγός του πρώτου της δίσκου, ο συνθέτης, παραγωγός και κιθαρίστας της αξέχαστης Amalia Rodrigues, Jorge Fernando. (Στον οποίο οφείλουν και την επιτυχία τους η Μariza και η Ana Moura). Τον καιρό αυτό η Raquel Tavares είναι στο στούντιο για την ηχογράφηση του δεύτερου της άλμπουμ.


Raquel Tavares

27 σχόλια:

μαριάννα είπε...

.
.
.
.
.
.
Πού θα μου πάει δε θα έρθω Ελλάδα; Θα κατασκηνώσω μόνιμα στα βιβλιοστέκια και τα βράδια στα μουσικοστέκια, για καμιά διετία να χορτάσω όσα στερούμαι... ;)

tractatus είπε...

Καλά εσύ μας τα στέλνεις όλα αυτά απο το εξωτερικό;;Τι να πώ! Ευχαριστούμε και μπράβο σου! Πάντως κι εγώ στα σύνορα βρίσκομαι και δυστυχώς δεν μπορώ παρά να τα διαβάζω στο blog σου όλα τούτα τα όμορφα!!!

mystikaperasmata είπε...

Τι γενναιοδωρο, να σε ενημερωνει ενας ανθρωπος για τα καλλιτεχνικα δρωμενα της πολης σου οταν εκεινος δεν ειναι εδω.
Ε, καιρος ειναι μου φαινεται να ερθεις. Ασε που θα αρχισει να μπαινει και η ανοιξη σιγα σιγα, με τα ολα της. ;)
Ειναι και το Πασχα νωρις νομιζω φετος. Σε κανα μηνα.
καλησπερεςςςςςς :)

Νίκος Σαραντάκος είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την ανακοίνωση και τα καλά λόγια!

Με σκλάβωσες!

νσ

Μηθυμναίος είπε...

Όλο το πρωινό δεν άνοιγε το μπλογκ σου! Μπράβο κι από μένα, ένα θαμώνα του Ιανού!
Να σαι καλά μεγάλη Γητεύτρια!!!
Φιλάκια

koulpa είπε...

xaxa.. λες να με ξεκουνισεις πάλι το μούχλα;..:):)
Ευχαριστώ για την παρότρυνση όπως και να έχει:):)
Το fado αν και δε καταλαβαίνω λέξει με αγκίζει ιδιαίτερα..:):)
Φιλιά και καληνυχτούδια:):)

ΩΣΗΕ είπε...

Καλησπέρες :) Έχω παίξει το παιγνίδι, αλλά σε άλλο μπλογκ

http://www.anonimi.blogspot.com/

μαριάννα είπε...

@ tractatus

Καλώς την κούκλα! Κι εσύ μακριά κορίτσι ε; Λέσβο αν κατάλαβα καλά;
Πανέμορφο νησί!!!
Κοίτα για μας που είμαστε μακριά, είναι πίκρα. Μαθημένη όμως μια ζωή να συμμετέχω στην πολιτιστική ζωή της Αθήνας και κάποια χρόνια και της Πελοποννήσου, εξακολουθώ να παρακολουθώ και να ενημερώνομαι. Δεν κόβεται το χούι μάτια μου! Κόβεται; Κι από την πολιτική έχω δηλώσει θα μείνω εκτός... Κι όλοι γελάνε... ;)

Φιλιά πολλά! Καλό βράδυ!

μαριάννα είπε...

@ δημήτρης

Η ξενιτιά Δημήτρη μου είναι βάρβαρο πράγμα, όσο λουστραρισμένη και να είναι. Πανέμορφα τοπία, παραδεισένια, ήρεμη ζωή, ανθρώπινη, ένα κράτος που λειτουργεί άψογα και στο οποίο νιώθεις ασφαλής. Δεν συγκρίνεται η Ελβετία με την Ελλάδα σε ποιότητα ζωής, ούτε για καλαμπούρι. Απολαμβάνω τη διαμονή μου εδώ και τα καλά που χαίρομαι, αλλά η καρδιά μου είναι εκεί. Όταν είμαι Ελλάδα, νιώθω ένα σφίξιμο κι έναν κόμπο στο λαιμό. Για το πως καταντήσανε τον Παράδεισο της γης.
Η μόνη μου παρηγοριά είναι ο πολιτισμός μας. Η μουσική μας, η ποίηση, η λογοτεχνία, η θεϊκή μας γλώσσα! Το θέατρο, ο χορός, οι καλές τέχνες. Έχω τρέλα και πάθος μ'όλα αυτά. Ένας κι από τους λόγους που χώρισα. Ζούσαμε επαρχία. Έκοβα τις φλέβες μου στα ταβερνάκια της περιοχής και σε εκδηλώσεις και συνεστιάσεις που δε μου έλεγαν τίποτα. Σαν ψάρι έξω απ' το νερό ήμουνα. Η ζωή μου εμένα είναι αυτά. Συναυλίες, θέατρα, πρεμιέρες, εκθέσεις, παρουσιάσεις, ομιλίες... κι αφού τα παρακολουθώ ανελλιπώς, να μην τα δείξω να τα χαρείτε τουλάχιστον εσείς; ;)
Έρχομαι στο καθολικό Πάσχα δυστυχώς, που είναι 23 Μάρτη!!! Έλεος κι αυτοί... Στο ελληνικό δεν έχω άδεια. Αλλά ξανάρχομαι Ιούνιο. Κάποια στιγμή θα τον πιούμε εκείνον το καφέ που λέγαμε... :)

Φιλιά πολλά!

μαριάννα είπε...

@ Νίκος Σαραντάκος

Εμείς πρέπει να σ' ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις σε όλους μας! Να ξέρεις ότι το αναγνωρίζουμε και το εκτιμούμε! Το βιβλίο σου είναι διαμάντι για όσους αγαπάμε την ελληνική γλώσσα και μας συνεπαίρνει η γοητεία της. Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα! :)

μαριάννα είπε...

@ ΜΗΘΥΜΝΑΙΟS

Δεν άνοιγε το μπλογκ μου;;;; Δεν πάμε καλά... Πραγματικά η μπλογκ σποτ τρεις μέρες έχει προβλήματα. Τουλάχιστον εδώ σε μας. Ελπίζω να πέρασαν...
Σε σκεφτόμουν όταν έμαθα για την παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου! :)
Να τον γνωρίσεις ε; Και φυσικά περίμενουμε ρεπορτάζ! Ποιός θα κάνει καλύτερο;
Σωστά; Σου αρέσει ο τρόπος που σκέφτομαι; :)))))))))

Φιλάκια πολλά! Καλά να περάσετε!

μαριάννα είπε...

@ koulpa

Μακάρι να μπορέσεις να πας! Δε θα μετανιώσεις! ;)
Τα φάντο κι εγώ τα λατρεύω. Και όντως κι εγώ καταλαβαίνω ελάχιστα μέσω ισπανικών...
Πάντως αν πας, ξέρεις ε; Ρεπορτάζ! :))))

Φιλιά! Καληνύχτα!

tractatus είπε...

Να σε βλέπουμε κι απο την πολιτική, λοιπόν, μιάς και το χούι δεν κόβεται...εμείς εδώ λέμε το ξούρι...;;))))

μαριάννα είπε...

@ mareld

Δεν έτυχε φεγγάρι μου
δεν έτυχε φεγγάρι μου
δεν έτυχε φεγγάρι μου
να 'ρθεις στο χάλι απού 'μαι
Ωωωωωω, κι έχεις το δίκιο να ρωτάς
αχ-ί, πώς εκατάντησα
κι έχεις το δίκιο να ρωτάς
γιάιντα στενοχωρούμαι
Δεν έτυχε φεγγάρι μου
να 'ρθεις στο χάλι απού 'μαι

Αυτό το τραγούδι, φιόρο μου και μπουγαρίνι, υπήρξε ένα από τα τραγούδια σταθμούς στη ζωή μου! Una storia grande regina mia! ;)
Θα τη γράψω κάποια στιγμή που θα βρω το κουράγιο... καταχωρημένη στα ανεκπλήρωτα.

Φιλιά πολλά!

μαριάννα είπε...

@ tractatus

Το σημερινό ποστ για τη Γάζα δεν ήταν Πολιτική; Αν εννοείς κόμματα, πολύ φοβάμαι πως έχω τελειώσει μαζί τους. Πιστεύω πιο πολύ στις αυθόρμητες, προσωπικές επαναστάσεις και στη μαζική αγανάκτηση που ίσως γίνει κύμα να τους πνίξει κάποτε. Δεν αντέχω κοπελιά μου εγώ τις γραμμές και τις σκοπιμότητες. Παγκόσμια ημέρα σήμερα διαμαρτυρίας για να σταματήσει ο αποκλεισμός της Γάζας, όπου τα παιδιά πεθαίνουν μπροστά στα μάτια των «πολιτισμένων-βολεμένων» και δεν ιδρώνει κανέναν αυτί. Αλήθεια το πασόκ έκανε κάτι; Συμμετείχε στην ημέρα διαμαρτυρίας; Δεν το είδα κάπου. Καταλαβαίνεις κορίτσι γιατί τελείωσα με τα κόμματα;

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα γητεύτρια, καλησπέρα σε όλους.
Αν και η συζήτηση έχει πάρει πολιτική χροιά θα σας επιστρέψω στην καλλιτεχνική, δηλαδή στη βραδιά Μαραμή-Κληρονόμου, ειδικά αφιερωμένο σε αυτούς που είναι μακριά και δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας. Η βραδιά ήταν εξαιρετική (πως να μην είναι όταν λατρεύεις τη μουσική του), ο κόσμος "λίγος και εκλεκτός" όπως είπε και ο ίδιος ο Δημήτρης (όσοι άλλωστε γνωρίζουν το Τσαι Στη Σαχάρα καταλαβαίνουν ότι είναι τέτοιου είδους χώρος) και τα τραγούδια φανταστικά και ταξιδιάρικα όπως πάντα. Ακούστηκαν κάποια καινούρια κομμάτια απο τις Σκηνές Από Βουβή Ταινία (αν δεν κάνω λάθος είναι η επόμενη δουλειά του Δημήτρη) και κάποιοι εξαιρετικοί αυτοσχεδιασμοί από τις θεατρικές δουλειές του. Δεν ξέρω τι να πω για τον Δημήτρη. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και ελπίζω στην εποχή της μάζας και του ευτελούς να βρει το δρόμο του να δημιουργήσει και να αφήσει το δικό του στίγμα στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Εμείς θα τον ακολουθούμε σε βραδιές σαν κι αυτές για να μας ταξιδεύει εκεί που ξέρει με τις μελωδίες του. Να σαι καλά Δημήτρη.

Juanita La Quejica είπε...

30 euros η Tavares. Ήθελα να πάμε, αλλά όταν είδα την τιμή το ξανασκέφτηκα, την άκουσα στο youtube και προτιμήσαμε τελικά παϊδάκια στα Καλύβια.
Την Παρασκευή όμως χαρήκαμε σε κλασσική κιθάρα τον Ricardo Gallén στο Ωδείο Φ.Νάκα, οπότε πήραμε την μικρή μας "δόση" από πολιτισμό.
Ξέρεις ποιό είναι το πρόβλημα στην Αθήνα Γητεύτρια; Ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις έχουν υψηλό αντίτιμο εισόδου. Οπότε, αναγκαζόμαστε δυστυχώς να περιοριστούμε.

Alkmini είπε...

μια καλημερα μονο μπήκα να πω.
και να εισαι καλα. απο που γλυστρισα εδω, μακαρι ναξερα.
:)

μαριάννα είπε...

@ mickey

Δε φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνεις με όσα περιγράφεις! Πρώτ' απ' όλα να σου πω ευχαριστώ για την ενημέρωση και την αφιέρωση, σε μας που θα θέλαμε με όλη μας την ψυχή να ήμασταν εκεί μαζί σας! Θα βρεθούμε όμως...
mickey, πιστεύω πως ο Μαραμής πλέον τον έχει βρει το δρόμο του. Καταξιώθηκε στο χώρο με το σπαθί του, που θεωρώ πως είναι το ταλέντο, η σεμνότητα και το ήθος και οι σπουδές του! Ο Μαραμής έχει ντουέντε. Ίσως είναι ο μοναδικός για μένα, μετά τον Μάνο. Και λέω ίσως για να μη με παρεξήγουν ότι το παίζω παντογνώστρια και αυθεντία. Αλλιώς θα έλεγα είναι η συνέχεια του Μάνου. Ο μόνος που καλύπτει το κενό που εκείνος άφησε. Με πλήρη επίγνωση το λέω. Κι έχω ένα χάρισμα σε τέτοιες προβλέψεις απίστευτο ;)
Να 'σαι καλά! Πάντα τέτοια εύχομαι!

μαριάννα είπε...

@ Juanita La Quejica

Έχεις απόλυτο δίκιο! Απόλυτο! Σε καμιά χώρα του κόσμου οι τιμές δεν είναι τόσο τρελές, όσο στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα το π α ρ α ξ ε υ τ ί λ η σ ε!!!!! Επί παντός!!!! Ποιός εργαζόμενος έχει την πολυτέλεια να πάει στο Μέγαρο, στο Ηρώδειο, σε μαγαζιά ποιότητας ή συναυλίες;
Η γενιά των 700 ευρώ θα μπορέσει;
Το κακό είναι πως οι Έλληνες το πήραν πια απόφαση. Στο μέσο εργαζόμενο δεν αναλογούν αυτά ούτε γι αστείο. Γιατί αναλογεί κάποιο από τα ρεστωράν διεθνούς κουζίνας; Που θέλει για να φάει 200ευρώ το άτομο και μάλιστα συνετά;
Κοψίδια στα Καλύβια και πολύ μας είναι φιλενάδα! Αν και μια χαρά είναι τα κοψίδια!!! Λέμε τώρα...
Εδώ, στο πιο κυριλέ ρεστωράν, με θέα να χάνεις το μυαλό σου και ζωντανή μουσική με Ιταλό να τραγουδάει μαγικά, το πολύ που μπορεί να πάει είναι 35 ευρώ το άτομο, αν επιλέξει κάτι ακριβό. Τα θεάματα δε, σε αίθουσες αντίστοιχες Μεγάρου, το ακριβότερο σε πρώτες σειρές να πάει το πολύ 60 ευρώ. Για μεγάλες φίρμες της μουσικής λέμε τώρα.
Οπότε... σε νιώθω απολύτως! ;)

μαριάννα είπε...

@ Aliki

Γεια σου Aliki μου! :)
Ελπίζω να 'πεσες στα μαλακά ε; Έχω βάλει πουπουλένια μαξιλάρια παντού!
Για όσους πέφτουν από το πουθενά, κυρίως. ;)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή γητεύτρια,
Και για μένα ο Δημήτρης είναι μοναδικός μετά το Μάνο. Και σ΄γιγουρα αυτό που τον ξεχώρισε είναι το ταλέντο του και η σεμνότητά του. Είναι απίστευτο, η ταπεινότητά του αναβλύζει στη σκηνή, φαίνεται οτι αυτός ο καλλιτέχνης είναι ταπεινός. Ανήκει στους ελάχιστους (έλληνες) καλλιτέχνες που βγαίνει για να ερμηνεύσει τα τραγούδια του, και όχι για να μας μυήσει στις πολιτικές-φιλοσοφικές απόψεις του. Ωστόσο, όσο ανοίγω την τηλεόραση και όσο ζω τη συμπεριφορά του λαού μας καθημερινά στο δρόμο, αναρωτιέμαι αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαμάντια σαν και τον Δημήτρη ή όποιον ο καθένας θεωρεί διαμάντι. Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να μην το βάλει ποτέ κάτω και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Είναι δύσκολες οι εποχές μας. Και για τους καλλιτέχνες δυσκολότερες. Κουράγιο λοιπόν.

μαριάννα είπε...

@ mickey

mickey να σου πω κάτι; Ο Μάνος και ο Ξαρχάκος και ο Μίκης και άλλοι, ξεκίνησαν σε χειρότερες εποχές. Ο Δημήτρης, θυμήσου το, θα κάνει διεθνή καριέρα. Θα τρελαθούν σαν τον ακούσουν. Εύχομαι μόνο να μην μας τον πάρουν μόνιμα. Ήδη στον χώρο των ανθρώπων που επιλέγουν αυστηρά τη μουσική τους, χωρίς παραχωρήσεις και εκπτώσεις, ο Δημήτρης είναι ο πρώτος στη λίστα.
Και αυτό που λες για τη σεμνότητα του. Είναι αυτό που με συγκίνησε αφάνταστα σ' αυτόν τον μεγάλο συνθέτη. Ότι κρατά τη σεμνότητα της ηλικίας του, χωρίς να έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα...
Ελπίζω να πετύχω κάποια εμφάνισή του τον Μάρτιο που έρχομαι ή το καλοκαίρι. ;)

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά γητευτρια δεν με νοιάζει καθόλου. Ας μας τον πάρουνε, αρκεί αυτός ο άνθρωπος να δημιουργεί μουσική και να κυκλοφορεί στο εμπόριο, κι ας μπαίνω στο e-bay για να την αγοράσω. Είμαστε μόλις δέκα εκατομμυρια και δεν είναι μακριά η εποχή που πολιτιστικά ήμασταν στο επίπεδο που είναι τώρα το Κοσσυφοπέδιο. Γι' αυτό θα ευτυχήσω τρομερά όταν διαπιστώσω ότι η μουσική του Δημήτρη φτάσει στο ευρύ κοινό, γιατί το λίγο πιο ψαγμένο κοινό όντως το έχει κατακτήσει. Μακάρι να επαληθευτούν οι ευχές μας για την καριέρα του. Και μιας και θα είσαι στην Ελλάδα το Μάρτιο γιατί δεν περνάς από τον Ιανό στις 20 Μαρτίου; Θα έχει συναυλία ο Δημήτρης!! Μακάρι να είσαι τυχερή και να βρίσκεσαι εδώ τη συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί θα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και αυτοσχεδιαστικό αν κρίνω απ' αυτό που γράφει στο site του Δημήτρη. Έλεγξε το. Θα τρελαθείς.

μαριάννα είπε...

@ mickey

Φυσικά και θα είμαι!!! :)Κουτί μου έρχεται η ημερομηνία! Πάω να δω λεπτομέρειες. Δεν το πρόσεξα αν και νομίζω το είχα ψαχουλέψει καλά!
Τέλεια! Να 'σαι καλά mickey! Θα βρεθούμε εκεί... ;)

μαριάννα είπε...

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008, ΙΑΝΟΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΝΤΙΝΟΟΣ"
ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ
Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ
ΚΙ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ

Αυτό το νέο θα το κάνω ποστ αργότερα για να μην ξεχαστούνε και το χάσουνε! Φυσικά εγώ με την παρέα μου όοοοοολη θα είμαστε εκεί από νωρίς! Προβλέπω ότι θα γίνει χαμός!!!
Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όποιος μάθει στους έλληνες ότι δε λέμε δε-π-τερόλεπτα αλά δε-υ-τερόλεπτα και ότι η προστακτική δεν παίρνει αύξηση,θα έχει προσφέρει στην Ελλάδα περισσότερα από ό,τι ο Βενιζέλος που επί των ημερών της πρωθυπουργίας του διπλασιάστηκε η Ελλάδα.
Η μεγαλωσύνη στα έθνη δε μετριέται με της καρδιάς το πύρωμα και με αίμα,αλλά με τη γνώση της γλώσσας τους από τους ανθρώπους που τα αποτελούν.
Γιώργης Χολιαστός