Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Σάνι...διακοπές στον παράδεισο! Πόσo μάλλον με μια παρτίδα τένις που παίζει ο Χρήστος με τον Τσιάρτα και την παρακολουθούμε με τον Ζαγοράκη!


Εδώ και πέντε χρόνια ο Χρήστος, η Τάτι και τα παιδιά με καλούν να πάω στο σπίτι τους στο Σάνι. Όσο ήμουν Ελβετία όμως δεν προλάβαινα γιατί οι μέρες στην Αθήνα ποτέ δεν μ' έφταναν. Φέτος που γύρισα οριστικά, το αποφάσισα επιτέλους και ευτυχώς! Χόρτασα τα παιδιά που δεν θα τα έχω πια μαθήτριες αλλά μόνο φίλες και φυσικά τους γονείς που είναι φίλοι ζωής και της καρδιάς.


Έφτασα ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο Σάνι το οποίο βρήκα του ονείρου! Θες η ώρα η ειδυλλιακή, θες η χαρά που τους ξανάβλεπα όλους μαζί, θες το υπέροχο σπίτι που ο κήπος του ήταν καλυμμένος από πεύκα και μου έδινε την αίσθηση ότι κάνω ένα πολυτελές κάμπινγκ που συνδυάζει βουνό και θάλασσα... πάντως έφυγα με πόνο ψυχής.


Η βεράντα-κήπος που περνούσαμε τις πιο πολλές ώρες της ημέρας με χαλαρά πρωινά και απογευματινά καφεδάκια... Το καταχαρήκαμε! Το μπλα μπλά εννοώ. ;)


Είναι το στρώμα μου διπλό, είναι το στρώμα μου διπλό
και μόνη μου καλοπερνώ!
(βελτιωμένη εκδοχή του τραγουδιού της Αλίκης...εκείνη η καημενούλα είχε μονό στρώμα!)


Το λιμανάκι τη νύχτα. Η βόλτα, το νυφοπάζαρο κτλ... Όλα εδώ. Και μαγαζάρες απιστεύτου και ξενοδοχειάρες με πιάνο μπαρ και ταβερνάκια με ψαράκι ολόφρεσκο.


Το φεγγάρι τα κάνει όλα μαγικά... δεν ήταν ολόγιομο, ήταν ολόχρυσο όμως.


Η νύχτα ντύθηκε γυναίκα... Τατιάνα, Βικτωρία, Ηλέκτρα!


Ποιός είσαι μεγάλε με τέσσερις γυναίκες δίπλα σου; ;) Οι μισές δίμετρες, οι άλλες μισές... μικρές!!! (δηλαδή μικρή η Βίκυ κι εγώ!) :ΡΡΡ


Παραλία στο Σάνι. Τα έχει όλα! Μα όλα! Μα όλα όλα!


Τί λες χτυπάμε φραπεδάκι; Μετά το μπάνιο πάει τέλεια ε;


Αχ αυτός ο κήπος! Να δω πώς θα γυρίσω Αθήνα. Άντε πάλι να προσαρμοστώ...


Όταν ζεις Ελβετία είκοσι χρόνια και πλέον και κουβαλάς την Ελλάδα μέσα σου, έχεις πια γίνει ένα μαζί της! Το σπίτι του Χρήστου στο Σάνι το βρίσκεις και χωρίς διεύθυνση. Απλά απ' τη Σημαία!


Ουπς! Έχουμε επισκέψεις! Δεν το πιστεύω... Πες μου ότι είναι ο Τσιάρτας το δίμετρο παλικάρι με το «F» του Federer στο καπέλο!!!


- Καλά βρε Χρήστο με τον Τσιάρτα θα παίξεις τένις;
- Ακριβώς.
- Ξέρει ο Τσιάρτας τένις;
- Αν ξέρει λέει... θα δείτε σε λίγο.


Ρε παιδιά ένα σκαμνάκι δεν υπάρχει; Άντε να πείσεις πως δεν είμαι εγώ ο στούμπος, αλλά ότι ο Βασίλης είναι δυο μέτρα. :)


Τα παλικάρια ξεκινάνε! Έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν τα τρελά πειράγματα από πάνω. Από το συρματόπλεγμα όπου ήταν μαζεμένο το φαν κλαμπ κι έκανε κερκίδα.


Οι ίδιοι ψύχραιμοι και έτοιμοι για όλα!
- Πάω για νίκη.
- Αυτό θα το δούμε. :))))


Βρε Τάσο μια φωτό μου έβγαλες με το Ζαγοράκη να την έχω να παρηγοριέμαι και να πορεύομαι στα γεράματα και μου έκοψες το μισό σαγόνι; Κοίτα στην από κάτω τί καλά μας έβγαλε ο γιος σου!


Ο Τάσος είναι επιστήθιος φίλος του Χρήστου και είναι ο τύπος που κάνει την παρέα να ανεβαίνει και με σόδα! Φοβερό παιδί! Γνήσιος Σαλονικιός με χιούμορ και ζεστή καρδιά.


Λοιπόν όσο τα παλικάρια παίζουν, ευκαιρία να σας πω δυο λόγια για τον Τσιάρτα και τον Ζαγοράκη, μη δημοσιογραφικά, όπως τα είπα στην κόρη μου.


Με εντυπωσίασαν λοιπόν. Πολύ όμως. Αθλητές!!! Με επίπεδο, με μυαλό, με ήθος και συναίσθημα. Είχα την χαρά να μιλήσω μαζί τους αρκετά για να εντυπωσιαστώ θετικότατα! Και για να μην πει κανείς ότι λέω υπερβολές, σας διαβεβαιώ ότι όλοι εκεί που τους ήξεραν καλά, έλεγαν τα καλύτερα και για τους δυο.


Πιο πολύ μίλησα με τον Βασίλη γιατί ήταν σπίτι μαζί μας πριν και μετά τον αγώνα και αληθινά τον χάρηκα. Το παλικάρι είναι φανταστικό σε όλα. Με άποψη και μια σεμνότητα και μια ηρεμία που με κατέπληξε. Παντρεμένος με δυο παιδάκια κι εκείνο το βράδυ τους περίμενε να έρθουν κι έφυγε ολοταχώς να τους πάρει από το αεροδρόμιο, σχεδόν χωρίς να φάει.


Παίξανε μια παρτίδα τένις εκπληκτική, που κράτησε πάνω από δίωρο και παίξανε για τη χαρά και όχι για τη νίκη, όπως πειράζονταν στην αρχή. Η πιο απολαυστική παρτίδα τένις που έχω δει, όπου η ευγένεια και το ήθος ήταν σχεδόν εξωκοσμικά. Φοβεροί παίχτες και οι δύο!


Χαμογελούσαμε όλοι όταν ακούγαμε το Βασίλη να φωνάζει: Μπράβο Χρήστο τρομερή άμυνα! Και τον Χρήστο: Μπράβο Βασίλη, φοβερό σερβίς!


Τώρα για τον Ζαγοράκη τί να πω; Ήταν με την υπέροχη κορούλα του, των 19 μηνών, που την είχε βγάλει βόλτα μόνος. Την προηγούμενη ημέρα τον είχαμε δει και με την Ιωάννα Λίλη που φορούσε ένα σορτσάκι λευκό και με το μαλλί ξανθό και κοτσίδα και πραγματικά είχαμε μείνει άφωνες από το πόσο πιο όμορφη και πιο γλυκιά είναι από κοντά!


Μια όμορφη οικογένεια λοιπόν, δυο γλυκύτατα παιδιά ο Θοδωρής και η Ιωάννα μ' ένα χαριτωμένο, τσαχπίνικο κοριτσάκι που μοιάζει μάλλον στον μπαμπά του, τουλάχιστον τώρα που είναι 19 μηνών. Να είναι καλά όλοι τους κι ευτυχισμένοι πάντα!


Εύγε παλικάρια! Αυτό ήταν τένις!

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tora ego o... kakopistos giati pistevo oti to post egine gia na mas peis oti gnorises ton tsiarta kai ton zagoraki?...
An yparxei allos logοs efxaristws na ton diavasw. :)

μαριάννα είπε...

Πολύ σωστά το έθεσες κακόπιστε.

Ακριβώς γι αυτό έκανα το ποστ. Για να πω ότι γνώρισα τον Τσιάρτα και τον Ζαγοράκη, αλλά κυρίως να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με φιλοξένησαν και τα παιδιά τους.

Όμως δεν καταλαβαίνω εσένα τί σε χαλάει και τί ζόρι τραβάς.

Βρίσκω αγενές, τουλάχιστον, να ζητάς απολογία για τα ποστ που κάνουμε.

Αν ήμουν κι εγώ αγενής θα σου έλεγα το πολύ απλό:

Γιατί έτσι γουστάρω και γιατί είμαι ψωνάρα.

Αλλά δεν είμαι και απλά σου λέω το σλόγκαν της κόρης μου, το μαγικό:

«Συγγνώμη, αλλά δε θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε».

Που εν προκειμένω, τέλει να πει το ποιητή, ότι δε θα μπορέσουμε να κάνουμε τα ποστ που γουστάρετε εσείς, αντί γι αυτά που θέλουμε εμείς.

Φιλιά γλυκά να σπάσει η ξινίλα βρε! :)

Ανώνυμος είπε...

xeiroteri ki apo paparazzi eisai...
Na se proslavei kanena mesimerianadiko na se doyme se kanena panel...
Den mporw na katalavw pws mia koultouriara san esena mporei kai na anevazei posts opou epideiknyei tous diasimous gnostous tis.
Zoria den travaw egw,aplws na xeroume pios mas mila gia pneyma kai koultoura...

μαριάννα είπε...

Κοίτα, έχω και με ποιητές φωτό, αλλά βρε δεν «πουλάνε». Ξενερώνουνε. χαχαχαχαχαχαχα!

Ίσα τα μούσκουλα του παιδαρά του γυμνασμένου, ίσα οι χλεμπονιάρηδες της διανόησης; :ΡΡΡΡ

Κι ύστερα. Πού το έπαιξα εγώ κουλτουριάρα βρε; Ή διανοούμενη ή ποιήτρια ή δημιουργός; Τίποτα δεν το παίζω, είμαι απλά εγώ. Έτσι κι εδώ, έτσι και έξω, έτσι παντού.

Δεν δίνω μπλόγκερς στα φόρα αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους, ατόπημα ηθικό, ασυγχώρητο σαν άπειρα άλλα στα οποία μονίμως υποπίπτεις. Γιατί δεν είσαι απλός άνθρωπος. Αλλά δήθεν. Και ψοφάς να ασχολούνται μαζί σου έστω και βρίζοντάς σε.

Εγώ την τάβλα μου κάνω.

Δεν ελπίζω τίποτα.
Δεν προσδοκώ τίποτα.
Δεν προσβλέπω σε τίποτα.

Είμαι ανεξάρτητη, ελεύθερη κι ωραία κι γι αυτό με γουστάρουν.

Όσο για σένα... καλά κρασά! :ΡΡΡΡ

Ανώνυμος είπε...

oso ki an thes, den mporeis na klepseis ligi apo ti lampsi tous me tis fotografies, mallon aytoi skoteiniazoune kapws...

ante tsageia...

p.s. den eimai aytos pou nomizeis,
yparxoun polloi alloi pou se pirane prefa...

μαριάννα είπε...

p.s. den eimai aytos pou nomizeis,
***************

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

μαριάννα είπε...

Και για να μαθαίνεις, γιατί είσαι και άσχετος γλωσσικά:

παπαράτσι ο [paparátsi] O (άκλ.) : ανεξάρτητος φωτογράφος που κυνηγάει φορτικά διασημότητες για να τις φωτογραφίσει (κυρ. στην ιδιωτική τους ζωή): Hθοποιός γρονθοκόπησε ενοχλητικό ~. [ιταλ. paparazzi, πληθ. του paparazzo από όν. φωτογράφου στο φιλμ La dolce vita του F. Fellini με βάση διαλεκτ. ονομασία του μυδιού που ανοιγοκλείνει όπως ο φακός της μηχανής]

Εσύ είδες εδώ να έχω υποκλέψει τις φωτογραφίες; Λες να έδεσα τον Τσιάρτα και τον Ζαγοράκη και να φωτογραφήθηκα μαζί τους;

Άντε βρε να σε πλατσουρίσουνε να ξελαμπικάρεις.

Δεν ηρέμησες από τις συστάσεις των «αγαπημένων τρίτων» που εκθέτεις μονίμως; Δεν σέβεσαι την ασυλία που με προσωπικό κόστος σου παρέχεται;

BOSKO είπε...

Το post αυτό δικαιώνει το σχόλιο που σου' χα αφήσει κάποτε: ό,τι το blog σου μοιάζει με ένα φιλόξενο σπίτι, ανοιχτό σε όλους! Κοινώς, οι καλοί παντού χωράνε! Επίσης χαίρομαι που μοιάζουν λίγο τα blogs μας και που μοιραζόμαστε την κοινή χαρά των κοινωνικών επαφών και γνωριμιών μας!

μαριάννα είπε...

BOSKO

Να είσαι καλά Αντώνη μου. Μα υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να δείχνεις τους φίλους σου; Και να προβάλλεις τις αρετές τους;

Αν στην θέση του Ζαγοράκη και του Τσιάρτα ήταν ένας ανώνυμος, δε θα του καιγότανε κάρφαρος του γνωστού αγνώστου.

Άρα ποιός έχει το πρόβλημα; Εμείς που δείχνουμε τους φίλους μας, ανώνυμους ή επώνυμους ή εκείνος που βρίζει ακατάσχετα και επιτίθεται αναίτια κατά παντός;

Μια απορία έχω μόνο.

Γιατί ασχολείται με τους άλλους και κυρίως μαζί μου;

Τί ζόρι τραβάει και τί θέλει να δείξει;

Γιατί με ανταγωνίζεται και λυσσάει με μένα;

Ντε και καλά να μανιπουλάρει το μπλογκ μου;

Ότι θέλω γράφω και για όποιον θέλω. Δερβέναγα στα ποστ μου ρε διάολε; Έλεος...

Του είπαμε εμείς τί να γράφει;

μαριάννα είπε...

Προς ανώνυμο που με βομβαρδίζει με σχόλια και μου ζητάει και τα ρέστα που δεν τα δημοσιεύω.

Άκου φίλε. Να ανοίξεις τα δικά σου αν είσαι μάγκας και να κάνεις εκεί διάλογο δημοκρατικό με τον κόσμο.

Που θα μιλήσεις εσύ για δημοκρατία. Ο μεγαλύτερος φασίστας του δικτύου!

Πάρτο απόφαση. Δεν υπάρχεις. Δεν σε διαβάζω, δεν με αφοράς. Μην ασχολείσαι μαζί μου.

50.000 μπλογκς υπάρχουν στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.

Τί ζόρι τραβάς με την πάρτη μου;

Ταμένος είσαι να με νοιάζεσαι; Ή μήπως να επισκεφτείς ειδικό για καμιά συνεδρία μπας και λυτρωθείς από την εμμονή μου;

Juanita La Quejica είπε...

Θα συμφωνήσω με τον Bosko.
Και θα σου συστήσω Μαριάννα μου (αν και είναι δύσκολο και το ξέρω και από προσωπική εμπειρία γιατί και εγώ καμιά φορά δεν μπορώ να αντισταθώ) να μην απαντάς καθόλου σε αγνώστους ή σε
σχολιαστές με ονόματα που δεν αντιστοιχούν έστω σε κάποια blogs, ώστε να μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το τί πρεσβεύουν και τί ζητούν. Άσε τον κάθε γνωστό άγνωστο στα παιχνίδια του, μην αφήνεις να γίνεσαι κομμάτι τους.

The Hawk είπε...

ΓΗΤ,

μη μου πεις ότι είσαι και ΑΕΚάρα;

Θα τα πούμε πιστεύω καλύτερα όταν επιστρέψεις στη πρωτεύουσα.

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Μην γίνεσαι σκληρή με τον ανώνυμο.
Πιστεύω ότι αυτή η επιθετικότητά του είναι αυτό που η ψυχολογία το λέει "αντίστροφη τρυφερότητα".

Σε νοιάζεται βρε!
...αλλά δεν θέλει (ή δεν μπορεί) να στο δείξει με άλλο τρόπο. Αλλιώς γιατί να τρέχει ξοπίσω σου;

(μήπως η θυγατέρα σας το λέει λίγο διαφορετικά; Κάπως σαν "σάμπως και δεν θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε"; Kάτι μου θυμίζει...)

Giannis Kafatos είπε...

οι καλύτερες κειμενολεζάντες έβερ! Αντε να ξεστραβωθεί κανας περιοδικατζής να σε πάρει να διαβάζουμε ωραία πράματα. (αν και δε θυμάμαι στό ΄χω πει? εμένα κάποτε μου ζήτησαν η γραφή μου να είναι ... ζου - ζου ! άντε βγάλε άκρη!!!)
δείξε στον Τάσο πώς να καδράρει γιατί εκεί στα ... κοσμικά δεν επιτρέπεται να σε κόβει το σαγόνι!
ωραια, μου έφτιαξες τη διάθεση - είμαι στο γραφείο και πολύ αναποδιασμένος! (πιο πολύ δηλαδή δεν παίρνει!!!)
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

μαριάννα είπε...

Juanita La Quejica

Έχεις δίκιο Χουανίτα μου. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι. Αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για το ποιός είναι κάθε φορά. Μέχρι να σιγουρευτείς αναγκαστικά αρχίζεις ένα διάλογο και χωρίς να το καταλάβεις μπαίνεις στο τριπάκι των απαντήσεων. 23 σχόλια έστειλε ο σάικο σε 2 ώρες περίπου. :)
Έχει λυσάξει να κάνουμε διάλογο εδώ. Αυτός ανώνυμος κι εγώ επώνυμη. Μα είναι δυνατόν; Να εμφανιστεί να μιλήσει. Αλλά και τί να πει; Θα μου υποδείξει τί θα ποστάρω; Πάει καλά;

Καλό βράδυ Χουανίτα μου!

μαριάννα είπε...

The Hawk

Καλώς το μου! Το ΑΕΚάκι που εκδηλώθηκε! :)
Λοιπόν είμαι Αθήνα ήδη. Να τα πούμε όποτε θες. Δεν ξέρω αν και πότε θα ξαναφύγω. Εξαρτάται απ' τους γιους μου. Εσύ εδώ θα είσαι;

μαριάννα είπε...

The Hawk

Α, ξέχασα να σου πω. Μόλις μίλησα με βασφί στο τηλέφωνο. Πολλά χαιρετίσματα σε όλη την παρέα των Εκφραστών! Είπαμε να βρεθούμε Σεπτέμβρη.

μαριάννα είπε...

K.σ-Μ

Καλό μου κορίτσι έχεις μεμόρια ελεφάντε! Εύγε! Όντως «σάμπως» είναι το σωστό.

Σάμπως δε θα μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε :)

Άκου και το άλλο το καταπληκτικό, το φετινό.

Όταν μια γυναίκα έχει απορρίψει-διαγράψει έναν άντρα παντελώς και αμετακλήτως, δηλαδή όταν δεν υπάρχει καν γι αυτήν.

Όταν λοιπόν τον έχει εξαερώσει... και το ζόμπι συνεχίζει να την παρενοχλεί, του λέει το θεϊκό:

Αν υπήρχες, θα σε χώριζα!

Σωστή; ;)

μαριάννα είπε...

Giannis Kafatos

Α καλάααα... εμείς πρέπει να βρεθούμε εξάπαντος. Είναι κι ο Μίμης με την Ήλια εδώ, θα πούμε και στον Μπόσκο. Στείλε μέιλ πότε μπορείς εσύ.
Κάνε υπομονή στο γραφείο. Υπάρχουν και χειρότερα. 23 σχόλια σε 2 ώρες έφαγα στη μάπα... από τον ίδιο τρελό. :))))))) Τουλάχιστον να ήταν δύο να εναλλάσσονταν, θα 'χε κι ένα κάποιο ενδιαφέρον...:Ρ

Πάντως ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Από σένα έχουν ιδιαίτερη σημασία και είναι μεγάλη χαρά, γιατί είμαι δηλωμένη θαυμάστρια της άμεσης και χιουμοριστικής γραφής σου και των σπαρταριστών περιγραφών σου που αφορούν τους νεοέλληνες. ;)

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Παρακαλώ, επειδή η οθόνη μου είναι ελλατωματική (την πήρα από καλάθι) και κάνει μια σκιά σε ένα σημείο, μπορείς να ξαναγράψεις τις λέξεις που δεν μπόρεσα να διαβάσω;

Αυτές της πρώτης πρότασης... μεταξύ της λέξης "κορίτσι" και του "Όντως".

Ευχαριστώ

μαριάννα είπε...

K.σ-Μ


έχεις μεμόρια ελεφάντε! Εύγε!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Είσαι μεγάλη φάτσα τελικά! ;)

Καλημέρα!!!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Μνήμη ελέφαντα, λοιπόν...

Βρίσκεις;

Θα παραπέμψω μια φιλενάδα στο σχόλιό σου για να την βουλώσω που με ψέγει για την μνήμη μου. Θα φάει μεγάλη ήττα μόλις το διαβάσει.

μαριάννα είπε...

K.σ-Μ

Το φαντάστηκα και το έκανα επίτηδες. Τί στο καλό; Εσένα; Απορώ πού τις βρίσκεις τέτοιες φίλες που δεν ξέρουν να εκτιμήσουν αυτήν την εκπληκτική σου δυνατότητα να θυμάσαι τα πάντα και με ακρίβεια. Δώσ' της ένα μαθηματάκι να συνέλθει. Ε μαααα...

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Της χρειάζεται το μαθηματάκι.
Και θα της το δώσω μετά από την πολύτιμη συμβουλή σου.

Ξέρεις... επειδή αυτή είναι ικανή να θυμάται αν στις 11 Αυγούστου του 1995 έφαγα σουβλάκι ή γιαουρτουλού, (και μετά να βγει να το διαλαλήσει με ντουντούκα, στη Μύκονο), νομίζει ότι και το δικό μου μυαλό στέκεται σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες.

μαριάννα είπε...

K.σ-Μ

Κοίτα καλή μου, το έχουν πολλοί άνθρωποι το ψωνάκι αυτό. Αναλώνουν τη μνήμη και τα αποθέματά της σε ασήμαντες λεπτομέρειες και μετά το απαιτούν και από τους άλλους.

Πάντα οι άντρες της ζωής μου είχαν την απαίτηση να θυμάμαι το όνομά τους. Συχνά δε απαιτούσαν και το επίθετο. Ε έλεος!

Τρέχει τίποτα δηλαδή αν αντί για Ηλία τον πεις Άγγελο; Μα για όνομα!

Τί κολλήματα τρώει ο κόσμος!

Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μ. είπε...

Πιο πολλά κολλήματα τρώνε οι γυναίκες λέω. Αν γνωρίσεις αυτήν την περί ης ο λόγος φιλενάδα, θα καταλάβεις... Κάτι μου λέει ότι θα την συμπαθήσεις κιόλας, νομίζω ότι μοιάζετε.

(οk, κατανοώ την απαίτηση να θυμάσαι το όνομά τους. Αλλά και το επώνυμο; Γιατί; Μήπως γουστάρουν να ακούν: "Είστε ο καλύτερος κύριε Παπαδόπουλε";;;)

μαριάννα είπε...

K.σ-Μ

Δεν ξέρω αλλά χλωμό το βλέπω να συμπαθήσω ψυχαναγκαστική. Εγώ βλέπεις είμαι κουλ άτομο. :ΡΡΡΡ

Όσο για το "Είστε ο καλύτερος κύριε Παπαδόπουλε" ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για δύο πολύ βασικούς λόγους.

Πρώτον αν είχα βρεθεί με Παπαδόπουλο ποτέ, θα το θυμόμουν λόγω της σπανιότητας του ονόματος.

Δεύτερον δεν θα έλεγα ποτέ τέτοια κοτσάνα, δεδομένου ότι γνωρίζω καλά, ότι από το καλό υπάρχει πάντα το καλύτερο!

Και τα καλύτερα έπονται. Συμφωνείς;

The Hawk είπε...

ΓΗΤ says:
"Το ΑΕΚάκι που εκδηλώθηκε! :)"

Κατάλαβα, Ολυμπιακός.

Ας είναι, άλλωστε όλοι όσοι αγαπώ, έχουν αυτό ως μοναδικό ελάττωμα ;)

The Hawk είπε...

Για τα υπόλοιπα... θα στείλω ΠΜ.

(Αν προλάβω σήμερις αλλιώς από
Δεφτέρας.)

Μηθυμναίος είπε...

Μαριάννα μου, άσε τον ανώνυμο να βολοδέρνει... Εσύ απ' ότι διάβασα τα πέρασες καλά και με τους επώνυμους και με τους ανώνυμους φίλους σου. Αυτό έχει σημασία!!!
Εκείνος ζηλεύει απλά με αποτέλεσμα να βγάζει επιθετικότητα...
Εγώ στη Μήθυμνα ή Μόλυβο, αν το προτιμάς, απολαμβάνω ομορφιές και εκδηλώσεις!
Εύχομαι από καρδιάς καλή συνέχεια και να περνάς πάντα όμορφα όπως εσύ ξέρεις.
Φιλάκια!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την φίλη σου Juanita La Quejica ...
Άφησέ τον τον άνθρωπο στην καρμιριά και την ανωνυμία του ...
-------------------------
Αύριο ξημερώματα , φεύγω για Σάνι .
-------------------------
Να είσαι και να περνάς πάντα καλά .

μαριάννα είπε...

The Hawk

Ααααχ! Ξεχνάς μου φαίνεται. Μα δεν το είχαμε συζητήσει στους Εκφραστές, ότι λόγω Δεληκάρη και γειτνίασης με Πειραιά είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ; ;)

Καλό τριήμερο!

μαριάννα είπε...

μηθυμναίος

Κι εσύ Στράτο μου να περνάς υπέροχα! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. :)

Σε φιλώ!

μαριάννα είπε...

silia

Καλές διακοπές κοριτσάρα μου! Να περάσεις όμορφα, ξεκούραστα κι ερωτικά!
Παραλίγο να συμπέσουμε... ;)
Την επόμενη...

Φιλιά πολλά!