Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Παραιτήθηκε ο Αλέκος Παπαδόπουλος! Τί μου λες; Κι έχασε η Βενετιά βελόνι... Μακάρι να τον ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι που κάνανε το πασόκ...


All time classic πόζα του Αλέκου, με το δαχτυλάκι υψωμένο πάντα!

Παραιτήθηκε από την υποψηφιότητα του για το βουλευτικό αξίωμα ο Αλέκος Παπαδόπουλος; Τί χαρά! Και τί πολύ καλά που έκανε! Άιντε ένας ένας να πηγαίνουν στο σπίτι τους, μπας και ξαναβρεί την υγειά του το πασόκ! Διότι εκτός των άλλων που έκανε ως υπουργός, υπόθεση Οτσαλάν, του έχουμε χρεωμένα και πολλά εδώ στο Φάληρο, από τις Δημοτικές που χάσαμε εξ' αιτίας των επιλογών του και των επιλογών της ΤΟ του πασόκ, που απ' τα πολλά καπέλα του Αλέκου, αναγκαστήκαμε να πάμε σπίτι μας οι παλιοί... και ήρθαν οι της Δευτέρας να κανονίσουν τα τοπικά και φυσικά πήρανε τον... δρόμο για το σπίτι τους, αφού εγκατέστησαν στο Φάληρο τον ανικανότερο Δήμαρχο όλων των εποχών, προστατευόμενο του μεσιέ Γκαντέμη! Αυτά είχε σιχαθεί η ψυχή μας και ψηφίσαμε αποχή μεσιέ Παγκαλός κι όχι γιατί είμαστε ηλίθιοι, αδιάφοροι και χαβαλέδες που προτιμήσαμε τις παραλίες. Αρκίτζει να γκαταλαμπαίνει τώρα το μποιητή ή ακόμη;

4 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

Δεν ξέρω την πολιτεία του κυρ Αλέκου στο Φάληρο -είναι αλήθεια πως έχω ακούσει διάφορα- αλλά ως υπουργό (που τον έζησα από κοντά λόγω δουλειάς) τον αδικείς... ειδικά στην υπόθεση Οτσαλάν που δεν είχε καμία ευθύνη (απουσίαζε εκτός Ελλάδος) και παρόλα αυτά ανέλαβε τις ευθύνες του και παραιτήθηκε προκαλώντας και την απομάκρυνση των Πάγκαλου και Πετσάλνικου.

Βέβαια η επίσημη ιστορία θα γράψει πως ο Σημίτης (αν είναι δυνατόν!!!) είναι αυτός που ζήτησε τις παραιτήσεις των 3 εμπλεκόμενων στην υπόθεση Οτσαλάν υπουργών.

Καλή εβδομάδα

μαριάννα είπε...

monahikoslikos

Θες να πεις πως ο Πάγκαλος και ο Σημίτης λειτούργησαν τότε εν αγνοία του υπουργού Εσωτερικών; :)
Το ίδιο και στα Ίμια; Και γιατί δεν διαφοροποιήθηκε; Όσο για τα τοπικά, δυστυχώς είναι πια αργά για οτιδήποτε. Το Φάληρο καταστράφηκε και η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη γιατί δεν υπάρχει και διάθεση πια. Και το έχει χρεωθεί όλο το πασόκ αυτό, στο όνομα του Αλέκου και της συζύγου του της κ.Χατζοπούλου.

Καλή βδομάδα Λύκε μου!

The Hawk είπε...

Όπως το είπες: "Έχασε η Βενετιά βελόνι..."

Στο καλό και να μας γράφει.

μαριάννα είπε...

The Hawk

Σήμερα πήραμε και δεύτερη χαρά. Πάει κι ο Άκης. :)))) Ε μα... έλεος πια. Να φύγουνε οι βαρώνοι να μπει κανένας νέος άνθρωπος με φρέσκιες ιδέες και καλή καρδιά, όπως ο Πύρρος.;)