Παρασκευή 30 Μαρτίου 2007

...θα φοράει τη δικιά σου κολόνια και θα φιλάει όπως φιλάς εσύ...

- Πόθο μ' αγαπάθ;
- Ουουουου... ωθ τον ουρανό κι ακόμα πιο πολύ!
- Και θα μ' αγαπάθ για πάντα;
- Για πάντα! Θτ' ορκίδομαι θτο βρακί που φοράω και θτα κοτθιδάκια θου!


Αααααχ! Κάπως έτσι μασάμε όλες μας...


Σου 'φερνα στρείδια απ' το ασπρονήσι,
σου 'φτιαχνα τσάι γιασεμιού,
Μα σένα σε είχανε συνηθίσει
σε φασολάδες και τουρλού.

Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου,
στην κάμαρα μου την παιδική,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκιπα μου,
που τον ψάχνω για μια ζωή.

Πρόσεχες πάντα στα πλακάκια
κάθε σκουπίδι και λεκέ,
και είχα στο βάζο λουλουδάκια
που δεν τα πρόσεξες ποτέ.

Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου,
στην κάμαρα μου την παιδική,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκιπα μου,
που τον ψάχνω για μια ζωή.

Μια ευκαιρία τελευταία,
που είχε απομείνει πια για μας,
κι αυτή την έχασες μοιραία,
για να μη χάσεις ένα ματς.

Πάω πίσω λοιπόν στη μαμά μου,
στην κάμαρα μου την παιδική,
μήπως βρω το χρυσό πρίγκιπα μου,
που τον ψάχνω για μια ζωή.

Κι όταν μπω στα γαλάζια σεντόνια,
ο πρίγκιπας μου θα 'ναι εκεί,
θα φοράει τη δικιά σου κολόνια
και θα φιλάει, όπως φιλάς εσύ!


Τσάι γιασεμιού, τραγουδούσε η Αρλέτα
κι έγραφε στίχους η Μαριανίνα η Κριεζή και μουσική ο Λάκης ο Παπαδόπουλος...
Κι εμείς κάναμε όνειρα... να φιλάει όπως φιλάς εσύ...

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάναμε όνειρα που μείναν όνειρα
Μακράς διαρκείας το παραμύθι
αργήσαμε να αντιληφθούμε πως ο
πρίγκηπας ήταν ένας απλός βάτραχος ... :))

μαριάννα είπε...

Το κακό δεν είναι αυτό... Το χειρότερο είναι ότι τον περιμένουμε ακόμα... διότι όπως έλεγε και η Χαρούλα σε συνέντευξη στη Στάη: Σπίτι που δε μυρίζει άφτερ σέηβ, δεν είναι σπίτι!
Και αυτή η αναζήτηση μας οδηγεί σε λάθος συναισθηματικές επενδύσεις κάθε φορά. Βρε λες μπας και; Μπας και τώρα είναι ο πρίγκιπας; Αλλά... δύσκολοι καιροί καιροί για πρίγκιπες Αναστασία μου... :)

artois είπε...

Κανένα πρόβλημα κορίτσια. Μπορείτε να βάζετε άφτερ σέηβ μετά που ξυρίζετε τα πόδια σας.

...κι επειδή ουδέν καλόν αμιγές, θα χρειάζεται να κατεβάζετε μόνες σας τα σκουπίδια.

Xavier είπε...

Ωραίος ο Λάκης...

Cle Petridou είπε...

Αχ αυτό το φιλί το δικό σου...
Άντε τώρα να βρεις το κατάλληλο after shave, δύσκολο το βλέπω.
Άσε που δεν μ αρέσουν τα αρώματα, προτιμώ την φυσική μυρουδιά.
Αδύνατο!
Μπράβο για το τραγούδι που διάλεξες. Τσίμπησα

μαριάννα είπε...

@Xavier και Για την Αρλέτα
Καλώς ήρθατε! Ωραίος απλά ο Λάκης; Καλλιτεχνάρα μεγέθους! Εσείς ήσασταν μικροί και δεν ξέρω αν τα θυμόσαστε, αλλά εμείς τα είχαμε φουντουλώσει τα κάρβουνα με το « Και βάφω τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες...» Μιλάμε ρε παιδιά ότι αν ήταν σε καμιά Αμερική αυτά τα άτομα θα είχανε αποθεωθεί και θα είχαν καριέρες τρελές. Μη βλέπετε που εμείς είμαστε βούρλα και δε νιώθουμε να εκτιμάμε τους εξωκατεστημένους.Σαν τα πρόβατα ακολουθούμε τις εταιρείες και όσα αυτές προβάλλουν. Κι ενώ είχαμε καλλιτέχνες υπέροχους, ανατρεπτικούς, ευφάνταστους, ταλαντούχους που ταυτόχρονα ήταν και δημιουργοί. Να σας πω μερικά τυπικά παραδείγματα; Αρλέτα, Μηλιώκας, Μάνου, Μούτσης, Λάκης, Γερμανός, Καράλης, Λουκιανός, Βόσσου, Σαββιδάκης, Ζορμπαλά, Καπούγια και πόσοι άλλοι που δε μου 'ρχονται τώρα...
Δεν προβλήθηκαν οι άνθρωποι, απογοητεύτηκαν, άλλοι χάθηκαν εντελώς, άλλοι το γυρίσανε στο πιο εμπορικό. Δυστυχώς... Μακάρι να μπορούσαμε να τους βρίσκαμε σε κάποιο στέκι να ζήσουμε μαζί τους ώρες μαγικές και πάλι...

μαριάννα είπε...

@ Artois
Δεν το 'πιασες το πνεύμα μας... ως κλασικός ανήρ. ;)
Τον θέλουμε ρε συ τον πρίγκιπα-βάτραχο κι ας μην κατεβάζει σκουπίδια. Αρκεί να ξέρει να είναι τυπάκι κι όχι μαμάκιας-γιάπης! Αυτό εννοούμε όταν λέμε βάτραχος. Να ξέρει να εκτιμάει και να ξέρει να αγαπάει... Διάβασε καλύτερα το στίχο της Μαριανίνας και θα καταλάβεις τι λέμε, γιατί είσαι εκτός πνεύματος. Τι μας πέρασες τώρα για γυναικάκια της πλάκας που θέλουνε το γαλαζοαίματο φλούφλη;
Το αντίθετο λέμε... Και που 'σαι δεν ξυρίζουμε πόδια είναι παρωχημένο. Χαλάουα κάνουμε ή κερί γιατί έχουμε και μια φινέτσα ρε διάολε και τους προσέχουμε τους βατράχους μας να μην τους ξενερώνουμε!;)

elafini είπε...

καλά τα λες...έναν βάτραχο στο 4444444...χαχα

artois είπε...

Και "ανήρ" και "κλασικός";

Θα στοιχημάτιζες;

;-)

μαριάννα είπε...

χαχαχαχα! Όχι! Κοίτα να δεις τώρα... σαφέστατα το σχόλιό σου παίρνει άλλη όψη. Δε είναι ειρωνικό. Γι αυτό βρε συ μπερδεύτηκα με τη Lulu! Πες μου τώρα ότι είσαι και η γυναίκα του καλύτερου παιδιού να χαρώ...:)
Είπα κι εγώ... να ξεφλεβίσανε οι άντρες και να ασχολούνται με ποιητικές αναλύσεις και τέτοια ωραία; Γιατί μόνο οι ποιητές το κάνουν. Πολύ χαίρομαι πάντως να ξέρεις... ;)

Ανώνυμος είπε...

Μιας και μίλησε κάποιος για το τσοπανόπουλο από την Θεσσαλονίκη με τις ποιμενικές ροκιές του και την φιλενάδα του Αφροδίτη Μάνου, αξίζει να αναφέρω το εξής σημαντικό: στο συγκεκριμένο τραγούδι, μια νεαρή κοπέλα που ήταν στο group και έπαιζε πολύ ωραία φλογέρα έσκασε στα γέλια και σφύριξε σαν τρελή σε σχεδόν όλα τα ρεφραίν. Δεν ξέρω ποιό είναι το όνομα της συγκεκριμένης μουσικού, αλλά αυτή η κοπέλα (ξανθιά ή καστανή με ένα κότσο με δύο τσιμπιδούλες στο κεφάλι και μια φραντζούλα στο μέτωπο) είχε το ταλέντο εκτός από το να παίζει όμορφα φλάουτο να σφυρίζει με την γλώσσα σφιγμένη στα καυτά κατακόκκινα χείλη της και να σκάει εύκολα στα γέλια.

Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ sexy babe, γιατί ο τρόπος που σφύριζε ήταν πολύ καυτός και ιδιαιτέρως ερωτικός.

μαριάννα είπε...

Τελικά ανώνυμε φίλε, όλα τα τραγούδια κάτι μας θυμίζουν. Αν είναι και ερωτικές οι μνήμες που ανακαλούνται, ακόμα καλύτερα.
Πάντως το περιέγραψες πολύ όμορφα το μωρό το σέξυ. Γλαφυρότατα και πολύ ερωτικά. Πάντα τέτοιες αναμνήσεις, σου εύχομαι να έχεις στη ζωή σου! ;)

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να το έχετε μάθει ακόμη, αλλά τέτοιες κοπελιές σαν αυτή ίσως ξέρουν καλύτερα από μένα τι θα πει "squirting", "pussy", "babe", "panty", "dildo", "cock", "chick", "handjob" και "blowjob".
Λέξεις που σχετίζονται άμεσα με τον αυνανισμό (κυρίως τον γυναικείο αυνανισμό) και τους ερωτικούς εναγκαλισμούς των celebrities, πολλές άπο τις οποίες δηλώνουν αυτονηπιόφιλες ή αν το θέλετε καλύτερα, adult babies, teen babies ή diaper lovers (AB/TB/DL), ιδού και ο λόγος για τον οποίο πολύς κόσμος τις αποκαλεί "καυτά μωρά": αυτά τα άτομα κάνουν συχνή χρήση απορροφητικών (πάνες μιας χρήσης) και άλλων αδιάβροχων μέσων κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής κυρίως για λόγους ασφαλείας και αναπαραγωγής. Άλλωστε η αυτονηπιοφιλία (infantilism ή diaper fetishism) δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Φυσικά υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά του νομίσματος! Οι συντηρητικές κυβερνήσεις και οι τοπικές κοινωνίες έχουν ταυτίσει την αυτονηπιοφιλία με την παιδεραστεία, την μαστροπεία και την πορνεία, βάζοντας τους αυτονηπιόφιλους στο ίδιο σακί με τους παιδεραστές, τους μαστροπούς και όλα τα υπόλοιπα περιθωριακά στοιχεία. Αυτή η αντίληψη είναι τελείως λανθασμένη διότι αυτά τα άτομα δεν έχουν καμία σχέση με αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές, αν και η αυτονηπιοφιλία διαθέτει ορισμένα από αυτά τα χαρακτηριστικά. Μάλιστα η αυτονηπιόφιλη κοινότητα (ABDL community) έχει καταδικάσει στο σύνολό της αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και ζητάει την αναγνώριση και τον σεβασμό των δικαιωμάτων της από την Πολιτεία.

μαριάννα είπε...

Όντως. Με βρήκες αδιάβαστη. Πρώτη φορά ακούω τον όρο στα ελληνικά. Δεν ξέρω αν είναι ένα από τα σεξουαλικά στάδια της ζωής του ανθρώπου, στα οποία είχε αναφερθεί ο Φρόυντ κάποτε.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα όπου παρεξηγείται εύκολα η διεθνής ορολογία στην ψυχολογία και όχι μόνο, από καθαρά επιστημονική άγνοια.
Ειλικρινά δεν έχω κατασταλάξει αν είναι για καλό ή για κακό.
Δηλώνω αναρμόδια να το κρίνω.
Η δουλειά σου είναι σχετική; Βλέπω ότι έχεις ειδικές γνώσεις. Πολύ ενδιαφέρον.
Να 'σαι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν είδατε τίποτε ακόμα. Όμως η επιστήμη και η γνώση εξελίσσονται διαρκώς σ' αυτόν τον παράξενο, μαγικό και συνάμα παρεξηγημένο κόσμο της ερωτικής αυτονηπιοφιλίας και των ονειρικών αισθήσεων και δεν θα με πείραζε καθόλου να δημοσιεύσω ένα πολύ καλό και άκρως ενδιαφέρον άρθρο της αγγλικής Βικιπαίδειας (http://en.wikipedia.org) γύρω από την αυτονηπιοφιλία και το σεξ γενικότερα.

Diaper fetishism

BOSKO είπε...

τώρα τι σχέση μπορεί να' χει ένα τραγουδάκι της Αρλέτας με την αυτονηπιοφιλία (τι άλλο θ' ακούσουμε...), ο θεός κι η ψυχή του! Τι να πει κανείς για τα pampers της αλληνής...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ εύστοχο σχόλιο.

Δεν πειράζει όμως εαν το πλήρες κείμενο του άρθρου της αγγλικής Wikipedia δεν μπόρεσε να συμπεριληφθεί στην τελευταία ανάρτησή μου.

Για να σας αποζημιώσω με το παραπάνω, σας παραθέτω αυτή την ωραιότατη εικόνα που βρήκα σερφάροντας στον ιστό. Ίσως έτσι μπορέσω να σας δώσω μια μικρή πρόγευση από τα όσα συμβαίνουν στο καυτό παρασκήνια της show-biz αυτών των hot chicks.

[img]http://92.48.194.206/~tehthul/gallery/albums/adult_baby_source/felicity11_26a.jpg[/img]

μαριάννα είπε...

H html των σχολίων δεν παίρνει εικόνες. Όποιος θέλει να το δει με copy μπορεί να πάρει το λινκ.

Ενδιαφέρον λοιπόν. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει η αυτονηπιοφιλία.

Γηράσκω αεί διδασκόμενη. Βέβαια έχουμε δει τα πολύ χειρότερα...

Πάντως είναι πόνος να έχεις κόρη και να τη δεις τ' ανάσκελα με πάνα και μπιμπερό στα 40 της. Και μη χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνο!

Μια μικρή διευκρίνηση: η συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχει καν κλείσει τα 40 της χρόνια.

Μπορεί η Felicia να ήταν καστανή τότε, όμως τώρα έβαψε τα μαλλιά της ξανθά.

Η φωτό τραβήχτηκε το 2002 και η Felicia ήταν τότε 23 περίπου ετών. Θα μπορούσε να πει κανείς με σιγουριά ότι η μπέμπα λατρεύει πολύ τους φρεσκοστυμένους χυμούς πορτοκαλιού όπως η Holly Sampson στην ταινία "Εμμανουέλλα 2000 - Ο παράδεισος της ηδωνής" που προβάλλεται από το Extra 3 στις 4 τα ξημερώματα.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτό το φαινόμενο έχει και τις θετικές αλλά και τις αρνητικές πλευρές του. Βέβαια κυκλοφορούν τέτοιες ταινίες σε DVD που μπορείς να τις βρείς μόνο σε επιλεγμένα Websites και καταστήματα πώλησης και ενοικίασης ερωτικών DVD και VHS.

Θα μπορούσαμε να δούμε ακόμα χειρότερες καταστάσεις εάν η αμερικανική κυβέρνηση δεν εφάρμοζε απαρέγκλητα τον περιβόητο νόμο 18 USC 2257 το καλοκαίρι του 2003 που βάζει ένα φραγμό στο εμπόριο λευκής σάρκας και την παιδεραστεία. Οι Δημοκρατικοί κατήγγειλαν τότε τον George W. Bush για κατάχρηση εξουσίας και ωμή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάνοντας λόγο για ένα σχέδιο καθαρισμού του Internet από ό'τι δεν είναι αρεστό στους υπερσυντηρητικούς νεοκόν. Σχέδιο που υπερασπίστηκε από την πρώτη στιγμή η υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων Sarah Palin. Μη μου πεις τώρα ότι η Ελλάδα είναι η μόνη υπερσυντηρητική χώρα που δεν αναγνωρίζει τα δικαιώματα των αυτονηπιόφιλων. Υπάρχουν και άλλες χώρες που κυβερνώνται από υπερσυντηρητικά και θεοκρατικά καθεστώτα, όπως π.χ. το Ιράν, οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και η Κίνα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πως γίνεται να εμφανίσεις εικόνα χωρίς να χρησιμοποιήσεις κώδικα HTML.

Ίσως πληκτρολογώντας την διεύθυνση του link χωρίς τις παραμέτρους {img]URL address[/img] μπορείς να εμφανίσεις μια εικόνα σαν αυτή:

http://92.48.194.206/~tehthul/gallery/albums/adult_baby_source/felicity11_26a.jpg