Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο! Μια υπέροχη βιβλιότσαρκα εν μέσω ανθοβολιάς, ενδιαφέρουσας ενημέρωσης και συζητήσεων με τους εκδότες κ' τους βιβλιόφιλους



Γιώργος Χρονάς, Βασίλης Ζηλάκος




Θοδωρής Κουλεδάκης



Η επόμενη έκθεση βιβλίου θα είναι 14 με 25 Μαΐου στον πεζόδρομο της Ερμού.
32η ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών & Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου
Σε νέο χώρο, στον πεζόδρομο της οδού Ερμού (από το σταθμό του Θησείου μέχρι το Γκάζι), θα γίνει φέτος η 32η γιορτή Βιβλίου συνδυάζοντας την ενημέρωση και τον περίπατο, ανάμεσα σε βιβλία με την καλλιτεχνική κίνηση της Τεχνόπολης (Γκάζι). Για την προβολή της Γιορτής Βιβλίου δημιουργήθηκε ειδικό DVD, στο οποίο προσφέρθηκαν και συνυπάρχουν 39 προσωπικότητες (συγγραφείς, πολιτικοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι), με στόχο να αποτελέσει το Βιβλίο το κεντρικό γεγονός της πόλης για 12 ημέρες. Φέτος, πρώτη φορά, η Γιορτή Βιβλίου είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.) και του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.). Η Γιορτή πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΥΠ.ΠΟ. και του Δήμου Αθηναίων και τη συνεργασία του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ. Τα επίσημα εγκαίνια της Γιορτής θα γίνουν την Παρασκευή 15 Μαΐου στις 8 το βράδυ, από τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 18.30 - 23.00 / Σάββατο: 18.30 - 23.30 / Κυριακή: 11.00 - 23.00.

2 σχόλια:

lakis είπε...

Όμορφα. Πάνε χρόνια απ' την τελευταία φορά που την επισκέφθηκα. Από τότε που πάτησα το πόδι μου για τελευταία φορά στην Αθήνα δηλαδή.

μαριάννα είπε...

Λακης Φουρουκλας - Lakis Fourouklas

Καλώς τον! Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τώρα το απολαμβάνω και πάλι. Μου είχε λείψει πολύ τα τελευταία χρόνια που ήμουν στην Ελβετία. Εύχομαι όταν θα ξαναέρθεις να πετύχεις έκθεση και να σε δούμε.

Καλησπέρα!