Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Conjunto Jardín - La bruja !








Πολλές οι εκτελέσεις. Η καλύτερή μου όμως αυτή με τους Conjunto Jardín!

6 σχόλια:

Juanita La Quejica είπε...

Δεν το έχω ακούσει από το Conjunto Jardín, θα το ψάξω, ευχαριστώ!
(Συμπτωματικά bruja είναι το καινούργιο apodo που μου κόλλησαν, για να δικαιολογήσουν πώς μεταφέρθηκε ο τόπος μαθήματος στα καφενεία του Realejo, jajaja!)

μαριάννα είπε...

Το άκουσα σήμερα στο καταπληκτικό ταξιδιωτικό αφιέρωμα στο Μεξικό, της Μάγιας Τσόκλη στο ΝΕΤ και το θυμήθηκα. Bruja είναι και το δικό μας apodo, με την κολλητή μου απ' το Λινάρες. :)))) Άρα, ήρθε κι έδεσε.

Βienvenida al club de las brujas! :)))))))

Ελένη Μπέη είπε...

Πολύ μου άρεσε!

Τι θα πει "bruja"; Μάγισσα μήπως;

μαριάννα είπε...

Ναι, μάγισσα! Μπρούχα προφέρεται. Και μπρουχίτα είναι η μαγισσούλα. :) Μάγισσες μας είχε βαφτίσει ο άντρας της φίλης μου και ο καλύτερος μου φίλος, επειδή σκεφτόμασταν ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα, συνεννοούμασταν με τα μάτια, επικοινωνούσαμε νοερά ή είχαμε τηλεπάθεια ή μαντεύαμε σκέψεις και γεγονότα. Σοκαριστικά όμως. Η ταύτιση με τη γυναίκα αυτή είναι στ' αλήθεια καρμική ιστορία. :)))))

Ελένη Μπέη είπε...

Α, κι εγώ έχω μια φίλη από τα παιδικά μου χρόνια με την οποία μας συνέβαινε ακριβώς το ίδιο. Ένα σωρό απίστευτες ιστορίες έχω να θυμάμαι από εκείνα τα χρόνια. Είμαστε ακόμα φίλες, αλλά ζει στην Αθήνα και βλεπόμαστε πιο αραιά πια.

μαριάννα είπε...

Η δικιά σου τουλάχιστον είναι Αθήνα. Η δικιά μου που είναι Ανδαλουσία... εκεί είναι πίκρα. Κι ενώ κάναμε κάθε καλοκαίρι διακοπές μαζί, τα δυο τελευταία, όλο κάτι συμβαίνει απροόπτως και δεν τα καταφέρνουμε. Ελπίζω το επόμενο...
Πάντως τέτοιες φιλίες για μένα είναι θείο δώρο. Πολύ σημαντικότερο ακόμα κι απ' τους έρωτες...